Intresseanmälan

Thomas Silfving Psykolog, psykoterapeut & författare till Kränkta människor

Ämnen Människan

Människor är besvärliga, en del mer än andra

Thomas Silfving är psykolog, psykoterapeut, författare och föreläsare. Thomas väl insatt i borderlineproblematiken och andra fenomen som associeras med begreppet ”besvärliga” människor.

Beteckningen ”besvärlig” ligger ofta nära andra beskrivande ord som vi helst inte vill konfronteras med: obehaglig, psykopatisk, till och med hotfull.

Boka Thomas för en kunnig och lärorik förläsning eller seminarium fyllt med insikter och praktiska förhållningssätt. Ring oss Skillspartner!

Presentation

Thomas Silfving har en stor erfarenhetsbank som grund till sina föreläsningar. I sin verksamhet har han konfronterats med praktiskt taget alla former av relations- och samarbetsproblem. Hans föreläsningar handlar till stor del om beteenden som är viktiga att se och känna igen för alla som behöver hantera personer med olika grad av ”besvärlighet”.

Thomas mål med föreläsningarna är att deltagarna ska gå därifrån med strategier och kunskaper som hjälper dem att kommunicera med besvärliga människor, utan att själva bli indragna i den personens relationsproblem. Thomas kan föreläsa kring alla teman och inriktningar han skrivit böcker om.

Thomas Silfving är författare och medförfattare till ett stort antal böcker, bland annat;

 • Narcisstens spegler – om narcissister för anhöriga och vårdpersonal
 • Kränkta människor – om offerrollens farliga lockelse
 • Hämdens många ansikten – i samhället, kärlekslivet och på nätet
 • Besvärliga människor – Hur offerrollen urholkar själen
 • Hotande närhet
 • Blir vi lyckliga av att lura oss själva? Om självbedrägeri

I januari 2019 kommer även Thomas bok om ”Offerrollen” ut på marknaden.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision