TIMEOUT är inspirationsföreläsning om tid och vad vi gör med den. Vad skulle hända om du hade gott med tid?

Om hur tid spelar en avgörande roll om vi känner lust och mening – såväl på arbetet som på fritiden.
Och om att vi behöver skapa ett nytt förhållningssätt till tid. Bli mer tidsvisa, kanske man skulle kunna säga.

I många organisationer är TID den största bristvaran idag.

När chefer och medarbetare får frågan: – Vilken är din största utmaning, så är det mest återkommande svaret TID!

Det är inte tiden i sig som är utmaningen, det är var vi fyller tiden med.

En inspirationsföreläsning där alla få  chansen att reflektera över sin tid och vad som egentligen skapar värde. Både på arbetet och också i privatlivet.

Boka TIMEOUT till er nästa konferens eller möte här! För tänk om det faktiskt är hyfsat enkelt att ha riktigt gott om tid i livet?

Presentation

Sedan 2007 har produktiviteten stadigt fallit, trots explosionen av ny teknik. Samtidigt jobbar vi allt mer övertid. Ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar. På individnivå kan det vara svårt att hantera alla olika pushar och notiser och samtidigt behålla fokus på vår omedelbara omgivning och dem runt oss.

Föreläsningen passar organisationer och människor som vill gå:

 • från att vi har inte tid till – Ja, vi har tid!
 • från att vara frånvarande till närvarande!
 • från multitasking* till monotasking!
 • från att reagera till agera!
 • tillbaka till det som skapar värde för dig som person eller organisation!

*tar oftast dubbelt så lång eller mer tid än att göra klart en sak i taget.

Denna inspirationsföreläsning kan också ges som en föreläsningsföreställning med musiker som förstärker budskapet och ger mer tid till reflektion.


Målgrupp
Chefer och medarbetare i näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Föreläsning/Workshop anpassas efter era behov.

Längd – 20 min – 2,5 h
För att komma ner i djupet och att deltagarna skall hinna reflektera och göra egna åtaganden rekommenderar vi minst 75 minuter.

Micke Darmell är idag en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare. Han är mötesevangelistens vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer/företag och mellan människor. Micke Darmells föreläsningar präglas av värme, humor och delaktighet och hans närvaro på scen ger trygghet för åhörarna. Hans passion för sina ämnen skapar intresse och inspiration till förändring.
Hjärteämnen; Den ständiga uppkopplingen, effektivare möten, härvaro och möteskultur.

 


Det är inte tiden i sig som är utmaningen, det är var vi fyller tiden med. Därför har vi även tagit fram 3 workshops som syftar till att frigöra tid i organisationen.

TIMEOUT 3 WORKSHOPS – som alla syftar att frigöra tid
Tre workshops som tillsammans ger er organisation möjligheten att frigöra 17 minuter per mötestimme i hela organisationen. Det innebär en månads arbetstid per tjänsteperson och år. Betydligt mer för chefer. Dessa tre workshops hjälper er att förändra gamla arbetssätt till mer moderna arbetssätt för den tiden vi lever i.

Workshop 1 – Skapa tydlighet i den interna kommunikationen
Workshopen tar första steget mot en syftesdriven kommunikations- och mötesstruktur. Detta skapar större engagemang och motivation hos alla medarbetare.

Workshop 2 – Skapa en medveten möteskultur
Planera och genomför tidseffektivt och effektfulla möten. Detta stödjer ledarskapet, medarbetarskapet och skapar starkare team.

Workshop 3 – Prioritera och planera din tid med Human Time Management
HTM handlar om hur vi fungerar mentalt när det gäller att prioritera och planera. Arbetssättet ger dig konkreta verktyg för att skapa en effektiv struktur och tidshantering i ditt arbete. HTM hjälper dig att skapa nya vanor på arbetet för att få ut det mesta möjliga av din tid.


 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards