Intresseanmälan

Troed Troedsson Föreläsare, författare & konsult i frågor om framtid, ledarskap & digitalisering

Samhälle, Framtid & Organisationsutveckling

Troed Troedsson är socionom med mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom offentlig sektor. Sedan 1998 arbetar Trodde som konsult med särskilt fokus på organisationer som står inför radikal och disruptiv förändring.

Presentation

Troed Troedsson kopplar ihop kravet på transformerande ledarskap med vad vi vet om framgångsrik digitalisering och placerar resultatet i den omvärld som också är stadd i snabb förändring.

Troed använder mycket humor i sina föreläsningar och får åhörarna att nå insikter som kanske varit för provocerande om de inte kommit med ett skratt.

Troed Troedssons erfarenhet, både som konsult och föreläsare, sträcker sig från stora industriföretag, via idrottsförbund och ideella organisationer till kommuner och statliga myndigheter.Troed jobbar i och utanför Sverige, på svenska och engelska. Beroende på sammanhang kan Troed hålla en föreläsning, genomföra workshops, processleda längre utvecklingsprojekt eller medverka i strategiarbete. Oavsett vilket levererar Troed på plats hos kund, i kundens studio eller från sin egen studio.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision