Intresseanmälan

Troed Troedsson Föreläsare, författare & konsult i frågor om framtid, ledarskap & digitalisering

Samhälle, Framtid & Organisationsutveckling

Troed Troedsson är socionom med mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom offentlig sektor. Sedan 1998 arbetar Trodde som konsult med särskilt fokus på organisationer som står inför radikal och disruptiv förändring.

Presentation

Troed Troedsson kopplar ihop kravet på transformerande ledarskap med vad vi vet om framgångsrik digitalisering och placerar resultatet i den omvärld som också är stadd i snabb förändring.

Troed använder mycket humor i sina föreläsningar och får åhörarna att nå insikter som kanske varit för provocerande om de inte kommit med ett skratt.

Troed Troedssons erfarenhet, både som konsult och föreläsare, sträcker sig från stora industriföretag, via idrottsförbund och ideella organisationer till kommuner och statliga myndigheter.Troed jobbar i och utanför Sverige, på svenska och engelska. Beroende på sammanhang kan Troed hålla en föreläsning, genomföra workshops, processleda längre utvecklingsprojekt eller medverka i strategiarbete. Oavsett vilket levererar Troed på plats hos kund, i kundens studio eller från sin egen studio.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun