Aktivitetsbaserade kontor och arbetssätt (ABW)

Arbetsrevolution-kontorsrevolution ELLER ledarskap och självledarskap i det moderna aktivitetsbaserade arbetslivet.

Arbete är saker vi gör, inte en plats vi måste gå till, eller en arbetstid vi måste passa. Nära hälften av alla svenskar har ett kunskaps-arbete, där datorn är den huvudsakliga arbetsplatsen, snarare än skrivbordet.

Digitaliseringen har skapat en arbetsrevolution, vi kan arbeta annorlunda, då vi kan göra arbetsuppgifter i mobilen och på datorn, när som helst, var som helst.

Detta har i sin tur skapat en kontorsevolution. Det tydligaste exemplet på detta är aktivitetsbaserade arbetsplatser och flexkontor, där vi inte längre har ett eget skrivbord, utan kontoret består av olika typer av zoner skapade för olika nivåer av fokus och för att uppmuntra möten och kreativitet.

Ekon Dr Lena Lid Falkman vid Handelshögskolan i Stockholm har i fem år forskat om ABW kontor, både om fenomenet i sig, men specifikt om ledarskap och självledarskap i det nya digitala, flexibla arbetslivet.

Lena kan skräddarsy föreläsningar och också facilitera diskussioner kring arbetssätt och ledarskap i ditt företag eller organisation utifrån var i processen ni är i arbetet med att digitalisera ert arbetssätt.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB