Effektiva (Digitala) Möten

I en tid där vi inte kan träffas på samma sätt som tidigare, så blir våra digitala möten än viktigare. Det är många av oss som inte har arbetat så mycket i digitala möten tidigare som nu får lära oss. Samtidigt upptäcker vi att det inte är så enkelt att flytta in ett fysiskt möte digitalt. Ett mindre bra fysiskt möte blir oftast ännu sämre digitalt.

För att ett digitalt möte skall bli effektivt kräver det mer av både mötesledare och mötesledare.

Micke Darmell är en av författarna till boken Virtuella Möten.

Det räcker inte för att vi tittar in i kameran och att vi vet var knappen för att räcka upp handen sitter eller för den skulle vet hur vi gör en omröstning för att mötet skall bli bra. 80% av allt som gör ett fysiskt möte effektivt är detsamma som i ett digitalt möte.

Här erbjuder vi en crash course  på en 50- 90 min för bra möten!

Detta får era medarbetare:

 • Grunderna för ett bra möte.
 • Konkreta råd för både mötesledare och mötesdeltagare
 • Vad skiljer fysiska möten mot digitala möten?
 • Vad menas med att vara extra tydlig i ett digitalt möte?

Den här utbildningen ger er både kunskap och inspiration till bättre möten oavsett var ni har dem. Utbildningen bygger
på boken Virtuella Möten som kursledaren har skrivit och som kan köpas till specialpris vid köp av utbildningen.

Föreläsare och kursledare är mötesexperten Micke Darmell som arbetat över 30 år med olika perspektiv kring möten. De sista 12 åren med fullt fokus på möteskulturer i organisationer.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium