WORKSHOP: Kreativa och involverande digitala möten

När de flesta nu börjat få ordning på mål, syfte, mötesplattform, lösenord, inloggning och webbkameran, så börjar det riktigt roliga – att skapa kreativa digitala möten och med en hög grad av aktiv involvering. Lär dig verktygen nu – och träna upp dina egna förmågor i att skapa bästa möjliga digitala möten! Med ett kvalitativt och genomtänkt innehåll jobbar vi hands-on med konkreta exempel i realtid. Du lär dig på riktigt.

Workshopen vänder sig till dig
Som vill få energikälla och kreativa digitala möten som ger resultat.

Förkunskaper
Grundläggande kunskap om att logga in på en digital mötesplattform.

Under workshopen får du mycket värdefulla kunskaper i följande:

 • Incheckningar, mötesöppningar och avslut
 • Kreativ atmosfär i det digitala rummet och smart variation i agendan
 • De grundläggande verktygen och plattformarna
 • Involvering med interaktivitetsverktyg och chattfunktioner
 • Engagerande digitala gruppövningar
 • Skärmdelning av bilder, musik och filmklipp i mötet
 • Mentala energizers och pausövningar
 • Digitala mingel och fikarum. Vi testar!
 • Fördjupning kring vikten av ett energifullt kroppsspråk, bra belysning, lämplig bakgrund och ögonkontakt i det digitala rummet
 • Mötesledning och god facilitering

Workshopen är 2 pass x 50 minuter.

Vill du också få svårt bälte i att leda nutidens och framtiden digitala möten? Då är detta workshopen du skall gå. Du får också kunskaper om hjärnans kommunikativa behov, digitalt socialt samspel, kreativt tänkande och framgångsrika mindes. Efter workshopen får du också en sammanfattande dokumentation av de olika delarna.

Varför inte en gång för alla vaccinera mot risken att bli smittad av digital möteskoma, Teamsklåda eller paralyserade Zoombies. Det är dags nu!


Johnny Sundin är föreläsare & moderator. Anlitas av stora koncerner, företag, myndigheter och mötesarrangörer. Hans huvudämnen som inspirationsföreläsare är kreativt tänkande, trendspaning, framgångsrika mindset, kommunikation och positiva förändringsbeteenden.
Workshopledare

Johnny Sundin är välmeriterad och innovativ moderator, mötesledare och föreläsare. Med sin gedigna erfarenhet av både digitala och analoga möten och webinars, så ger han dig nu chansen uppgradera dina förmågor i konsten att leda värdeskapande möten via skärm.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards