On-line Coaching för chefer och ledare

Nu har du chansen att prova på ett coachtillfälle utan extra kostnad!

Peter Höckert bjuder på ett kostnadsfritt start-up-samtal, helt utan bindnngskrav. Om coachning sedan är något för dig bestämmer du först efter samtalet. I lugn och ro, och med alla fakta på bordet.

Kurser

 • Motivation och kreativitet i distansledarskap

  Kärva tider kräver extra stöd för att orka och kunna se möjligheter. Nu finns en chans att avgiftsfritt ta reda på om coaching kan vara något för dig.

  Peter Höckert är en av Sveriges bästa ledar- och affärscoacher. Han har gjort sig ett namn genom att hjälpa andra se möjligheter.

  Att satsa på sig själv och sin utbildning är bland de smartaste man kan göra i kärva tider.
  – Peter Höckert

  Peter Höckert coachar jobbar med små och stora företag och organisationer. Till Peters specialkompetenser hör att sporra mellanchefer och ledare genom utmanande situationer.

  Coaching kan ses som en strategisk satsning som betalar tillbaka sig mångfalt.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium