Online – interaktiva, digitala föreläsningar & utbildningar

Kurser

 • Vassare digitala presentationer - Hur åstadkommer man det?

  Vad är det egentligen som påverkar hur vi tar in budskap?

  Varför triggas och attraheras vi till lyssning och interaktion av vissa men mindre av andra?

  Det här är frågor som alltid är viktiga men som blir extra relevanta när vi talar om det digitala mötet och den digitala presentationen. Dessa har varit på frammarsch under flera år. Detta  är naturligtvis positivt, inte minst med anledning av det vi måste göra för att främja hållbarhet och miljö.

  Men det filter, när vi kommunicerar digitalt, som ska trängas igenom kräver för hållbara presentationer i längden att vi förstärker den muntliga kommunikationen liksom allt som hör därtill, det vill säga hur vi retoriskt och pedagogiskt förhåller oss till innehållet.

  Vad vi säger är viktigt, HUR kan avgöra genomslaget!

  Läs mer
 • Den digitala organisationen

  Vad är konstant i en organisation i ständig förändring?
  Digitaliseringen är en välsignelse och en förbannelse. Samma verktyg som skapar nya möjligheter att samarbeta bidrar samtidigt till informationsöverflöd och förvirring. Det uppstår nya krav på gränsdragningar, men vems ansvar det egentligen är att dra dessa gränser?

  Hur skapar vi en känsla av samhörighet när vi inte är på samma plats? Hur hittar vi balans mellan arbete och privat när båda använder samma appar?

  Gustaf Josefsson Tadaa har tagit fram ett antal föreläsningar och workshops speciellt för att skapa aktivt deltagande online. De använder olika digitala verktyg som bjuder in publiken att aktivt bidra antingen via text eller video. Sändningarna görs ifrån egen studio och alla tekniska lösningar ingår i bokningen.

  Läs mer
 • Transformationssamhället

  Varför måste allt hålla på och ändra på sig hela tiden?

  Med humor och djup binder Gustaf Josefsson Tadaa samman de filosofiska och praktiska utmaningarna med att leva i det digitala samhället. Varför upplever vi så snabb förändring just nu? Och hur kan vi som samhälle, som organisation eller individ hantera alltihop?

  Gustaf Josefsson Tadaa har tagit fram ett antal föreläsningar och workshops speciellt för att skapa aktivt deltagande online. De använder olika digitala verktyg som bjuder in publiken att aktivt bidra antingen via text eller video. Sändningarna görs ifrån egen studio och alla tekniska lösningar ingår i bokningen.

  Läs mer
 • Tekniken gör oss mer mänskliga

  Hur kan vi komma närmare varandra tack vare våra skärmar?
  Mänsklighetens utveckling är en berättelse om teknisk utveckling. Det är genom teknologin som vi kommit att förstå varandra och förstå oss själva. Även det tumult vi genomgår nu kommer att landa i ny klarhet, en tydlighet i vad som är viktigt. Varför gör vi vad vi gör?
  Gustaf Josefsson Tadaa har tagit fram ett antal föreläsningar och workshops speciellt för att skapa aktivt deltagande online. De använder olika digitala verktyg som bjuder in publiken att aktivt bidra antingen via text eller video. Sändningarna görs ifrån egen studio och alla tekniska lösningar ingår i bokningen.
  Läs mer

 • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greenbac/public_html/wp-content/themes/skillspartner/parts/partial-courses.php on line 21
 • Effektiva digitala möten

  För er som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva (digitala) möten

  Aldrig förr har vi suttit i så många videomöten som nu, men används tiden alltid på bästa sätt? Det här webbinariet i två delar är till för dig som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva digitala möten.

  Denna utbildning ger er grunderna för effektiva (digitala) möten. Ni får inspiration, kunskap och konkreta verktyg för att kunna förbereda, planera och leda engagerande och effektiva digitala möten. Kunskapen som deltagarna får kommer även öka kvalitet och effekt av era fysiska möten.

  Utbildningen var konkret, lösningsorienterad och grundad i engagemang och kompetens. Mycket nöjd.

  Älskar att jag fick med mig så många konkreta tips och verktyg till bättre möten.

  Läs mer
 • LEDA I KRIS - så klarar du coronakrisen

  INTERAKTIVT WEBBINARIUM

  Det är inte krisen i sig som riskerar att göra störst skada. Det är hur du leder krisen som är avgörande. En illa skött kris får förödande konsekvenser. I det här interaktiva seminariet ger vi dig konkreta råd och tips samt öppnar för dialog kring det som just du behöver.

  Vi vet att du står i skiten. Coronapandemin slår hårt mot alla.

  Läs mer
 • Effektiva (Digitala) Möten

  Här erbjuder vi en crash course  på en 50- 90 min för bra möten! I en tid där vi inte kan träffas på samma sätt som tidigare, så blir våra digitala möten än viktigare. Det är många av oss som inte har arbetat så mycket i digitala möten tidigare som nu får lära oss. Samtidigt upptäcker vi att det inte är så enkelt att flytta in ett fysiskt möte digitalt. Ett mindre bra fysiskt möte blir oftast ännu sämre digitalt.

  För att ett digitalt möte skall bli effektivt kräver det mer av både mötesledare och mötesledare.

  Föreläsningen kan levereras online och livestreamad. Vi använder moderna verktyg för att få hög interaktivitet mellan föreläsaren och deltagarna. Föreläsningen anpassas helt för att möta era behov.

  Läs mer om Micke Darmell här!

  Läs mer
 • Tankens kraft kan försätta berg

  Fredrik Sträng är Närkes-killen som var mobbad, notorisk höjdrädd och som gick i terapi för sin dödsångest till att bli Skandinaviens främsta höghöjdsklättrare med bland annat 9 toppar ovanför 8 000 m och ett Guinness världsrekord. Efter klättringar på liv och död, och där Mount Everest var ett av bergen som Fredrik bestigit, så vet han att det är hans inställning avgör om han lyckas eller misslyckas, om han överlever eller inte.

  Nyckeln är att ha j-vligt kul på jobbet, älska motvind och inse att om inte mina tankar, tal och beteenden för mig närmare mitt mål så kommer jag inte att nå mitt mål.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium