All business is local

Nu öppnar vi i Skåne!
I dagens globala tidevarv och med Internet som gör att man enkelt kan handla och beställa produkter och tjänster från hela världen, så tror vi på styrkan att finnas nära den lokala marknaden. Därför har vi på Skillspartner Talarbyrå & Utbildning öppnat kontor i Skåne. Vi finns sedan tidigare i Stockholm och Göteborg.

Från och med den 5 september finns vi med kontor i Peppinge strax utanför Ystad.
Rådgivaren och talarspecialisten Mikael Sagmander Unge finns på plats för att hjälpa dig att hitta rätt föreläsare, moderator och utbildare till rätt sammanhang hos dig som kund.

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Välkommen att kontakta Mikael. 
Malmö – 040-40 50 10 Mejlmikael.unge@skillspartner.se

Här passar vi på att ställa några korta frågor till Mikael om vem han är och vad han brinner för när det gäller vår spännande bransch.

Läs intervjun med Micke här! (klicka på konstiga länken nedan)
Skillspartner Nu ocks̴ i Sk̴ne Рseptember 2022

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards