Lunch & Learn Webinarier

Dessa webinarier vänder sig till dig som är chef, beslutsfattare eller verksamhetsutvecklare eller till dig som arbetar inom HR.
Webinarierna är smakprov inom aktuella ämnesområden med kunniga och erfarna föreläsare och utbildare inom ämnesområden som utvecklar och stärker individ och organisation.

Webinarierna är kostnadsfria. Anmäl dig redan nu – Antalet platser är begränsat.
Vi önskar dig varmt välkommen

Kommande webinarier

 • Konsten att tala inför andra!

  Datum 14 mars, 2024Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  Att tala inför andra människor är för de flesta förknippat med stort obehag och fjärilar i magen. Och nu har vi även ett annat nytt forum vi ska nå ut och kommunicera i- det digitala.

  Det är en helt ny presentationsteknik att kunna framträda framför en kameralins och synas och höras på en skärm. Vart ska man titta? Hur ska man göra? Hur skapar man engagemang när man inte ser de man talar till?

  Om detta kommer skådespelerskan och föreläsaren Mi Ridell tala om. Hon har över 35 års erfarenhet av att stå på både scenen och framför kameran och kommer ge dig konkreta verktyg att använda både digitalt och IRL.

  Läs mer
 • Ramar och Kramar

  Datum 18 mars, 2024Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  Hur skapar man den där goda organisationen där handling går före vackra ord. Där vi känner psykologisk trygghet, tillit och värme till varandra. Där omtanke, vänlighet, beröm, uppmuntran, empati och feedback är självklarheter. Där det finns tydliga ramar, förväntningar och rutiner. Ett arbetsplats som är äkta och där man på riktigt bryr sig om hur personalen mår.

  Vill du skapa en sådan organisation ska du lyssna på den här föreläsningen där du möter den mycket erfarne Anders Lundin, som är en av landets mest rutinerade coacher och kan prata hur länge som helst om hur det är att coacha ett handbollslag, och varför just ramar och kramar  är grunden för att nå framgång.

  Läs mer
 • Möter ni framtidens behov med gårdagens kompetens?

  Datum 11 april, 2024Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  I dagens snabbföränderliga och komplexa värld behöver vi rusta oss med rätt kompetens för att lyckas kunna möta kunders behov full ut. Vi har ofta processer på plats för att ta fram relevanta mål och strategier men missar ofta att koppla dessa till tydliga kompetenskrav på organisations, grupp- och individnivå.

  Webbinaret genomförs av Håkan Björnqvist och Annette Bosell, seniora utbildare inom ledarskap och strategisk kompetensutveckling.

  Läs mer
 • Varför är det oetiskt att inte använda AI och ställa om till insiktsdriven verksamhet?

  Datum 24 april, 2024Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  Louise Callenberg om omdömesodling, värderingsförflyttning och om vad som står på spel.

  Louise är teolog, digitaliseringsstrateg och nationell rådgivare inom AI-etik och ledarskap för omställning. Grundare av Leadership ARTS och initiativet #bättredelat.

  Läs mer
 • Fyra-dagars arbetsvecka - vad kan hända då?

  Datum 14 maj, 2024Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  I femtio år har vi arbetet fyrtio timmars arbetsvecka. Kanske är det nu det är dags för ett paradimgskifte?

  Hur skulle det fungera i Sverige? I höst dras forskningsprojektet 4Day Week igång.

  Under det här seminariet får du veta mer om projektet, vad forskning hittills säger om effekter av förkortad arbetstid, och hur man kan prova det själv.
  Ekon Dr Lena Lid Falkman är affilierad forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och lektor i arbetsvetenskap vid Karlstad Universitet.
  Läs mer
 • Smart ledarskap

  Datum 17 september, 2024Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  I det hybrida arbetslivet behövs en annan typ av ledarskap. Det är inte kontroll av tid och plats som blir det viktiga, snarare än att stötta mål och mående. Men hur gör man det?

  Lena Lid Falkman är affilierad forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och lektor i arbetsvetenskap vid Karlstad Universitet. Hon är en populär föreläsare, känd för att blanda komplicerade teorier med sunt förnuft.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun