Lunch & Learn Webinarier

Dessa webinarier vänder sig till dig som är chef, beslutsfattare eller verksamhetsutvecklare eller till dig som arbetar inom HR.
Webinarierna är smakprov inom aktuella ämnesområden med kunniga och erfarna föreläsare och utbildare inom ämnesområden som utvecklar och stärker individ och organisation.

Webinarierna är kostnadsfria. Anmäl dig redan nu – Antalet platser är begränsat.
Vi önskar dig varmt välkommen

Kommande webinarier

 • Smart ledarskap

  Datum 17 september, 2024Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  I det hybrida arbetslivet behövs en annan typ av ledarskap. Det är inte kontroll av tid och plats som blir det viktiga, snarare än att stötta mål och mående. Men hur gör man det?

  Lena Lid Falkman är affilierad forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och lektor i arbetsvetenskap vid Karlstad Universitet. Hon är en populär föreläsare, känd för att blanda komplicerade teorier med sunt förnuft.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards