Arkiv, Lunch & Learn Webinarier

Passerade webinarier

 • Organisk intelligens

  Datum 18 september, 2023Tid 12.00-12.40

  Föreläsningen är ett smakprov ur Andreas Ekströms nya föreläsning heter ”Organisk intelligens” och tar upp sådant som vilka frågor vi bör ställa i dag för att fatta rätt beslut i morgon? Hur ska vi förstå människans plats i den artificiella intelligensens revolution?

  Läs mer
 • Får vi bjuda på frukost eller lunch?

  Datum 16 maj, 2023Tid Kl 07.30-09.30 Frukostmöte - Kl 11.30-14.00 Lunchmöte

  Vi bjuder på kunskap och inspiration i en av Sveriges häftigaste mötesmiljöer! Du kan välja på två teman som båda bidrar till att medarbetare känner mer engagemang och motivation. Det i sin tur bidrar till en attraktiv arbetsgivare och en livskraftig organisation.

  Kl 07.30-09.30 Frukostmöte
  Mikael Sagmander Unge, Skillspartner & Turning Torso hälsar välkomna.
  Föreläsning: Så här skapar du en hållbar intern kommunikation och möteskultur
  Talare:
  Heléne Arvidsson & Micke Darmell

  Kl 11.30-14.00 Lunchmöte
  Mikael Sagmander Unge, Skillspartner & Turning Torso hälsar välkomna.
  Inspirationsföreläsning: Konsten att få gott om tid
  Talare: Micke Darmell

  Läs mer
 • Alkohol på jobbet – några verktyg för dig som chef att minska risken för problem på arbetsplatsen

  Datum 9 maj, 2023Tid Kl 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund.)

  Detta webinarium vänder sig till dig som är chef, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare eller arbetar inom HR. Webinariet är kostnadsfritt.

  Medverkande:
  Anna Sjöström, alkoholexpert & författare med fokus på förebyggande insatser på arbetsplatsen samt Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner, som kommer att moderera webinariet.

  Läs mer
 • Hur åstadkommer vi egentligen ledarskap?

  Datum 24 april, 2023Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  Hur åstadkommer vi egentligen ledarskap? Idén om ledaren som en ensam hjälte som på egen hand är åstadkommer förändring i organisationer är på utdöende, både i forskningen och i praktiken. Men hur ser alternativen ut? Hur kan vi begripa oss på hur ledarskap uppstår i organisationer? Vad är det som gör att vi väljer att följa?

  Medverkande: Professorn, författaren och föreläsaren Johan Alvehus & Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner, som kommer att moderera webinariet.

  Detta webinarium vänder sig till dig som är chef, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare eller arbetar inom HR. Webinariet är kostnadsfritt.

  Läs mer
 • Från spretig grupp till effektivt team

  Datum 14 mars, 2023Tid Kl 12.00-12.40

  Att jobba i team är ofta nödvändigt idag, och att arbeta tillsammans med andra kan vara både lustfyllt och effektivt. Men när pressen är stor och förändringarna många, tar ibland missnöjessnacket i korridorerna och vi och de-känslan över.

  Medverkande: Ledarskapscoachen och föreläsaren Camilla Saarinen & Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner, som kommer att moderera webinariet.

  Detta webinarium vänder sig till dig som är chef, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare eller arbetar inom HR. Webinariet är kostnadsfritt.

  Läs mer
 • Ta steget till att bli en hållbar och livskraftig organisation

  Datum 19 januari, 2023Tid Kll 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  Vill ni …

  • Bli en hållbar och livskraftig organisation?
  • Skapa en god arbetsmiljö för chef och medarbetare?
  • Frigöra tid, energi och kraft?
  • Skapa en tydligare ledningsstyrning som stöder framtida arbetssätt (hybrida arbetssätt/distansarbete)?
  • Bli en attraktiv arbetsgivare?

  Att ha en god arbetsmiljö för chefer och medarbetare med en tydlig ledningsstyrning som stödjer framtida arbetssätt är viktigt för att vara attraktiv som arbetsgivare. Distansarbete är tillika för de flesta en viktig del i att vara en attraktiv arbetsgivare.

  Medverkande: Föreläsare och organisationsutvecklare Heléne Arvidsson & Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner, som kommer att moderera webinariet.

  Detta webinarium vänder sig till dig som är chef, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare eller arbetar inom HR.

  Läs mer
 • 3 x Självledarskap

  Datum 8 december, 2022Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)

  ”Självledarskap” har blivit ett modeord. Arbetsuppgifter har blivit mer komplexa i de flesta yrken, och arbetslivet alltmer flexibelt. Komplexitet, flexibilitet, hållbarhet och värderingar ska lösas med detta ”självledarskap”, som vi förväntas ha, och kräver av andra. Men vad menar vi egentligen med begreppet? Och hur leder man egentligen sig själv på ett bra sätt – hur utvecklar du ett bra självledarskap och stöttar andra i deras?

  Medverkande: Föreläsare och expert Dr Lena Lid Falkman & Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner, som kommer att moderera webinariet.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun