3 x Självledarskap

Datum 8 december, 2022
Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams.

”Självledarskap” har blivit ett modeord. Arbetsuppgifter har blivit mer komplexa i de flesta yrken, och arbetslivet alltmer flexibelt. Komplexitet, flexibilitet, hållbarhet och värderingar ska lösas med detta ”självledarskap”, som vi förväntas ha, och kräver av andra. Men vad menar vi egentligen med begreppet? Och hur leder man egentligen sig själv på ett bra sätt – hur utvecklar du ett bra självledarskap och stöttar andra i deras?

Dr Lena Lid Falkman har djupdykt i egen och andras forskning om självledarskap, och menar att det finns tre typer av självledarskap:

 • Att leda sig själv rätt med en värdebaserad kompass
 • Att leda sig själv mot bra mål med rätt motivation
 • Att leda sig själv mot ett hållbart och strukturerat arbete och liv

Och att alla tre perspektiv är något vi behöver mer av i dagens samhälle, arbete och livspussel. De tre självledarskapsperspektiven är som en pall med tre ben, där alla behövs för att vi ska sitta stadigt i livet och arbetslivet.

Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, lektor i arbetsvetenskap vid Karlstad Universitet och en mycket populär föreläsare, känd för att blanda komplicerade teorier med sunt förnuft. Men mycket fakta och en gnutta humor och igenkänning får ni såväl information som inspiration i en föreläsning med Lena.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium