Utbildningar som stärker medarbetare och ledare

Skillspartner erbjuder effektiva föreläsningar, workshops och utbildningar för näringslivet och organisationer inom offentlig verksamhet. Alltid skräddarsydda för att möta din organisations behov och de utmaningar ni står inför. Våra föreläsare, seminarie- och kursledare hör till Sveriges bästa inom sina olika ämnesområden.

Alla våra utbildningsprogram är skalbara och kan genomföras som alltifrån ett kort seminarium eller föreläsning till en utbildning eller ett helt processupplägg. Vi skräddarsyr alltid utbildningarna.

Oavsett om det handlar om att utveckla en organisation, en verksamhet, en arbetsgrupp eller att ge ledare och medarbetare de kunskaper, den inspiration och de färdigheter de behöver för att stärkas i sina roller kan vi och våra konsulter hjälpa dig.

Vill du veta mer? Få ett konkret förslag? Bolla idéer? Tveka inte, att kontakta oss!

Ämnesområden

 • On-line Coaching för chefer och ledare

  Nu har du chansen att prova på ett coachtillfälle utan extra kostnad!

  Peter Höckert bjuder på ett kostnadsfritt start-up-samtal, helt utan bindnngskrav. Om coachning sedan är något för dig bestämmer du först efter samtalet. I lugn och ro, och med alla fakta på bordet.

  Läs mer
 • Online - interaktiva, digitala föreläsningar & utbildningar

  Läs mer

 • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greenbac/public_html/wp-content/themes/skillspartner/parts/partial-courses.php on line 21
 • Aktivitetsbaserade kontor och arbetssätt (ABW)

  Arbetsrevolution – kontorsevolution ELLER ledarskap och självledarskap i det moderna aktivitetsbaserade arbetslivet.

  Arbete är saker vi gör, inte en plats vi måste gå till, eller en arbetstid vi måste passa. Nära hälften av alla svenskar har ett kunskaps-arbete, där datorn är den huvudsakliga arbetsplatsen, snarare än skrivbordet.

   

  Läs mer
 • Bemötande, Värdskap & Service

  Stärk ert varumärke, attraktions- och konkurrenskraft med hjälp av fungerande utbildningar, föreläsningar eller workshops i bemötande, värdskap och kundservice. Att göra en satsning på bemötande/värdskap/service är en mycket effektiv och uppskattad insats som ger starka effekter oavsett om det gäller kunder, klienter, patienter eller kollegor.

  Läs mer
 • Team & Medarbetarskap

  Utbildningar, seminarier och workshops som hjälper er i processen att utveckla era team och er kompetens. Starka team är motiverade team, chefer och medarbetare som på ett hållbart sätt når egna och gemensamma mål, även när omvärlden förändras.

  Läs mer
 • Ledarskap

  Ledarskap handlar om att påverka, styra och samverka mot ett gemensamt mål, hantera konflikter på vägen, konfrontera dåliga beteenden, inspirera i motgång, visa omtanke och vara ödmjuk när så behövs.  Skillspartner utvecklar och genomför skräddarsydda utbildningar helt utifrån era behov och önskemål.

  Läs mer
 • Modern retorik & kommunikation

  Skillspartner erbjuder utbildningar för framgångsrik kommunikation i arbetslivet. Det är kurser, workshops och föreläsningar i allt från modern retorik, presentationsteknik, kroppsspråk, konflikthantering, första intrycket till individuell retorikträning. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en fungerande lösning.

  Läs mer
 • Mediaträning & kriskommunikation

  Att möta press, journalister & media och få fram det budskap du har, ofta i ett skarpt läge, skapar press och i en pressad situation är det lätt att sända ut fel signaler. Vi erbjuder skräddarsydd mediaträning, i grupp eller individuellt, med erfarna kommunikationsproffs och & journalister.

  Läs mer
 • Sociala medier

  Inspirerande och kunniga föreläsare som ger dig ger dig framtidskunskap och arbetsverktyg för att skapa morgondagens kundupplevelse och bygga en nätsmart organisation, men också hur man i praktiken arbetar med integritet och sociala medier.

  Läs mer
 • Konflikthantering

  Missförstånd och konflikter är tidstjuvar som kostar mycket både i form av energi och pengar och är något som uppstår på alla arbetsplatser. Rätt hanterade kan konflikter leda till utveckling av både arbetssätt och relationer på arbetet. Men konflikter som inte hanteras tenderar att eskalera och leda till destruktiva beteenden som påverkar både verksamhet och arbetsgrupper negativt. Vi har kurser där du praktiskt får lära dig hantera konfliktsituationer, svåra samtal.

  Läs mer
 • Interkulturell kommunikation

  I dagens svenska globala miljö ger en bra hantering av de kulturella aspekterna en klar konkurrensfördel. Ökad globalisering har medfört att nyckeln till att bli mer effektiv i samarbete med omvärlden är att förstå kulturella skillnader. Skillspartner erbjuder kurser i hur man kan bli mer effektiv i sitt samarbete med andra nationaliteter och hur man med en bra hantering av de kulturella aspekterna erhåller klara konkurrensfördelar.

  Läs mer
 • Struktur & effektivitet

  Kurser, föreläsningar och workshops som lär dig planering, prioritering och struktur för ökad personlig effektivitet. Med ordning och struktur kommer du både öka din effektivitet, få överblick över allt du faktiskt gör, och en trygghet i att veta att du prioriterat klokt och riktigt. Du för konkreta tips som kan användas omgående.

  Läs mer
 • Hälsa & Friskvård

  Stressar du rätt? Har du livskompetens? Vad kan jag göra själv? Hur får man en bra företagskultur som genomsyras av arbetsglädje? Skillspartner erbjuder föreläsningar och utbildningar  med syfte att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar, hanterar stress, m.m. Med fokus på medarbetaransvar, stresshantering, må-bra-faktorer, egenansvar och på vad den senaste forskningen säger inom området.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB