Föreläsningar, seminarier & workshops

Digitalt eller live – du bestämmer

Skillspartner erbjuder effektiva föreläsningar, workshops och utbildningar för näringslivet och organisationer inom offentlig verksamhet. Alltid skräddarsydda för att möta din organisations behov och de utmaningar ni står inför. Våra föreläsare, seminarie- och kursledare hör till Sveriges bästa inom sina olika ämnesområden.

Alla våra utbildningsprogram är skalbara och kan genomföras som alltifrån ett kort seminarium eller föreläsning till en utbildning eller ett helt processupplägg. Och givetvis kan de alla antingen genomföras digitalt på distans eller på plats hos er!

Oavsett om det handlar om att utveckla en organisation, en verksamhet, en arbetsgrupp eller att ge ledare och medarbetare de kunskaper, den inspiration och de färdigheter de behöver för att stärkas i sina roller kan vi och våra konsulter hjälpa dig.

Vill du veta mer? Få ett konkret förslag? Bolla idéer? Tveka inte, att kontakta oss!

Och du Missa inte Veckans IT-tips>>

Ämnesområden

 • Framtidens möten: Hur du skapar motiverande möten som ger önskat resultat

  Kurser, workshops och föreläsningar med konkreta tips, metoder och checklistor för effektiva, hållbara möten med aktiva och engagerade deltagare.
  Genomförande live eller online.

  Några av av våra kurser;

  • Öppen distanskurs: Effektiva och engagerande möten. För dig som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva möten oavsett det handlar om digitala, hybrida eller fysiska möten.
  • Kickstart: Effektiva och engagerande digitala möten( 2 pass x 50 min)
  • Kurs: Effektivare digitala möten med Teams: Förbättra och förenkla med samarbetet i organisation (1/2-dag)
  Läs mer
 • Personlig integritet och GDPR i digitaliseringen

  Läs mer
 • Information och säkerhet i digitaliseringen

  Läs mer
 • DISTANSKURSER - Officepaketet (Excel, Word, PowerPoint & Outlook)

  Läs mer
 • DISTANSKURSER: Office 365, SharePoint, OneNote & Teams

  Utbildningar för det moderna kontoret och arbetssättet

  Office 365 är platsen där du skapar, kommunicerar, samarbetar och får jobbet gjort! Praktiska Webinarier och distansutbildningar för dig som verkligen vill använda fulla potentialen och kraften i Office 365.

  Webinarier och distanskurser för chefer, IT-ansvariga och medarbetare som vill jobba enklare, smidigare och smartare med Office 365, SharePoint, OneNote och Teams.

  Läs mer
 • Den digitala organisationen

  Vad är konstant i en organisation i ständig förändring?
  Digitaliseringen är en välsignelse och en förbannelse. Samma verktyg som skapar nya möjligheter att samarbeta bidrar samtidigt till informationsöverflöd och förvirring. Det uppstår nya krav på gränsdragningar, men vems ansvar det egentligen är att dra dessa gränser?

  Hur skapar vi en känsla av samhörighet när vi inte är på samma plats? Hur hittar vi balans mellan arbete och privat när båda använder samma appar?

  Gustaf Josefsson Tadaa har tagit fram ett antal föreläsningar och workshops speciellt för att skapa aktivt deltagande online. De använder olika digitala verktyg som bjuder in publiken att aktivt bidra antingen via text eller video. Sändningarna görs ifrån egen studio och alla tekniska lösningar ingår i bokningen.

  Läs mer
 • Transformationssamhället

  Varför måste allt hålla på och ändra på sig hela tiden?

  Med humor och djup binder Gustaf Josefsson Tadaa samman de filosofiska och praktiska utmaningarna med att leva i det digitala samhället. Varför upplever vi så snabb förändring just nu? Och hur kan vi som samhälle, som organisation eller individ hantera alltihop?

  Gustaf Josefsson Tadaa har tagit fram ett antal föreläsningar och workshops speciellt för att skapa aktivt deltagande online. De använder olika digitala verktyg som bjuder in publiken att aktivt bidra antingen via text eller video. Sändningarna görs ifrån egen studio och alla tekniska lösningar ingår i bokningen.

  Läs mer
 • Tekniken gör oss mer mänskliga

  Hur kan vi komma närmare varandra tack vare våra skärmar?
  Mänsklighetens utveckling är en berättelse om teknisk utveckling. Det är genom teknologin som vi kommit att förstå varandra och förstå oss själva. Även det tumult vi genomgår nu kommer att landa i ny klarhet, en tydlighet i vad som är viktigt. Varför gör vi vad vi gör?
  Gustaf Josefsson Tadaa har tagit fram ett antal föreläsningar och workshops speciellt för att skapa aktivt deltagande online. De använder olika digitala verktyg som bjuder in publiken att aktivt bidra antingen via text eller video. Sändningarna görs ifrån egen studio och alla tekniska lösningar ingår i bokningen.
  Läs mer
 • Bemötande, Värdskap & Service

  Stärk ert varumärke, attraktions- och konkurrenskraft med hjälp av fungerande utbildningar, föreläsningar eller workshops i bemötande, värdskap och kundservice. Att göra en satsning på bemötande/värdskap/service är en mycket effektiv och uppskattad insats som ger starka effekter oavsett om det gäller kunder, klienter, patienter eller kollegor.

  Läs mer
 • Samarbete, Arbetsglädje & Företagskultur: Team - Medarbetarskap

  Utbildningar, seminarier och workshops som hjälper er i processen att utveckla era team och er kompetens. Starka team är motiverade team, chefer och medarbetare som på ett hållbart sätt når egna och gemensamma mål, även när omvärlden förändras.

  Läs mer
 • Ledarskap - Förändringsledning - Krisledning

  Ledarskap handlar om att påverka, styra och samverka mot ett gemensamt mål, hantera konflikter på vägen, konfrontera dåliga beteenden, inspirera i motgång, visa omtanke och vara ödmjuk när så behövs.  Skillspartner utvecklar och genomför skräddarsydda utbildningar helt utifrån era behov och önskemål.

  Läs mer
 • Modern retorik & kommunikation

  Skillspartner erbjuder utbildningar för framgångsrik kommunikation i arbetslivet. Det är kurser, workshops och föreläsningar i allt från modern retorik, presentationsteknik, kroppsspråk, konflikthantering, första intrycket till individuell retorikträning. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en fungerande lösning.

  Läs mer
 • Mediaträning & kriskommunikation

  Att möta press, journalister & media och få fram det budskap du har, ofta i ett skarpt läge, skapar press och i en pressad situation är det lätt att sända ut fel signaler. Vi erbjuder skräddarsydd mediaträning, i grupp eller individuellt, med erfarna kommunikationsproffs och & journalister.

  Läs mer
 • Sociala medier

  Inspirerande och kunniga föreläsare som ger dig ger dig framtidskunskap och arbetsverktyg för att skapa morgondagens kundupplevelse och bygga en nätsmart organisation, men också hur man i praktiken arbetar med integritet och sociala medier.

  Läs mer
 • Konflikthantering

  Missförstånd och konflikter är tidstjuvar som kostar mycket både i form av energi och pengar och är något som uppstår på alla arbetsplatser. Rätt hanterade kan konflikter leda till utveckling av både arbetssätt och relationer på arbetet. Men konflikter som inte hanteras tenderar att eskalera och leda till destruktiva beteenden som påverkar både verksamhet och arbetsgrupper negativt. Vi har kurser där du praktiskt får lära dig hantera konfliktsituationer, svåra samtal.

  Läs mer
 • Interkulturell kommunikation

  I dagens svenska globala miljö ger en bra hantering av de kulturella aspekterna en klar konkurrensfördel. Ökad globalisering har medfört att nyckeln till att bli mer effektiv i samarbete med omvärlden är att förstå kulturella skillnader. Skillspartner erbjuder kurser i hur man kan bli mer effektiv i sitt samarbete med andra nationaliteter och hur man med en bra hantering av de kulturella aspekterna erhåller klara konkurrensfördelar.

  Läs mer
 • Struktur & effektivitet

  Kurser, föreläsningar och workshops som lär dig planering, prioritering och struktur för ökad personlig effektivitet. Med ordning och struktur kommer du både öka din effektivitet, få överblick över allt du faktiskt gör, och en trygghet i att veta att du prioriterat klokt och riktigt. Du för konkreta tips som kan användas omgående.

  Läs mer
 • Hälsa & Friskvård

  Stressar du rätt? Har du livskompetens? Vad kan jag göra själv? Hur får man en bra företagskultur som genomsyras av arbetsglädje? Skillspartner erbjuder föreläsningar och utbildningar  med syfte att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar, hanterar stress, m.m. Med fokus på medarbetaransvar, stresshantering, må-bra-faktorer, egenansvar och på vad den senaste forskningen säger inom området.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards