Workshops – Utbildningar – Seminarier

Effektiv kompetensutveckling med skräddarsydda lösningar för din organisation

Skillspartner erbjuder effektiva workshops, utbildningar och seminarier för näringslivet och organisationer inom offentlig verksamhet. Alltid skräddarsydda för att möta din organisations behov och de utmaningar ni står inför. Våra föreläsare, seminarie- och kursledare hör till Sveriges bästa inom sina olika ämnesområden.

Alla våra upplägg är skalbara och kan genomföras som alltifrån en workshop, ett kort seminarium eller föreläsning till en utbildning eller ett helt processupplägg. Och givetvis kan de alla antingen på plats hos er eller digitalt (livestreamat, förinspelat eller en kombination – Blended Learning).

Oavsett om det handlar om att utveckla en organisation, en verksamhet, en arbetsgrupp eller att ge ledare och medarbetare de kunskaper, den inspiration och de färdigheter de behöver för att stärkas i sina roller kan vi och våra konsulter och experter hjälpa dig.

Vill du veta mer? Få ett konkret förslag? Bolla idéer? Tveka inte, att kontakta oss!

Ämnesområden

 • Artificiell Intelligens (AI), Digitalisering, Chat GPT & AI-assistenter

  Läs mer
 • Kommunikation

  Workshops och utbildningar i allt från retorik, presentationsteknik, kroppsspråk, konflikthantering, hantering av besvärliga personer och situationer, första intrycket till individuell retorikträning. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vi med en fungerande lösning.

  Läs mer
 • Excel & Office

  Här hittar du våra Öppna utbildningar som bara handlar om Excel eller hela Office-paketet. Kurserna är livestreamade intensivkurser.

  Kurserna kan även genomföras skräddarsytt på plats hos er.

  Läs mer
 • Ledarskap - Förändringsledning - Krisledning

  Ledarskap handlar om att påverka, styra och samverka mot ett gemensamt mål, hantera konflikter på vägen, konfrontera dåliga beteenden, inspirera i motgång, visa omtanke och vara ödmjuk när så behövs.  Skillspartner utvecklar och genomför skräddarsydda utbildningar helt utifrån era behov och önskemål.

  Läs mer
 • Medarbetarskap & Teamutveckling

  Utbildningar, seminarier och workshops som hjälper er i processen att utveckla era team och er kompetens. Starka team är motiverade team, chefer och medarbetare som på ett hållbart sätt når egna och gemensamma mål, även när omvärlden förändras.

  Läs mer
 • Bemötande, Värdskap & Service

  Stärk ert varumärke, attraktions- och konkurrenskraft med hjälp av fungerande utbildningar, föreläsningar eller workshops i bemötande, värdskap och kundservice. Att göra en satsning på bemötande/värdskap/service är en mycket effektiv och uppskattad insats som ger starka effekter oavsett om det gäller kunder, klienter, patienter eller kollegor.

  Läs mer
 • Mediaträning & kriskommunikation

  Att möta press, journalister & media och få fram det budskap du har, ofta i ett skarpt läge, skapar press och i en pressad situation är det lätt att sända ut fel signaler. Vi erbjuder skräddarsydd mediaträning, i grupp eller individuellt, med erfarna kommunikationsproffs och & journalister.

  Läs mer
 • Konflikthantering

  Missförstånd och konflikter är tidstjuvar som kostar mycket både i form av energi och pengar och är något som uppstår på alla arbetsplatser. Rätt hanterade kan konflikter leda till utveckling av både arbetssätt och relationer på arbetet. Men konflikter som inte hanteras tenderar att eskalera och leda till destruktiva beteenden som påverkar både verksamhet och arbetsgrupper negativt. Vi har kurser där du praktiskt får lära dig hantera konfliktsituationer, svåra samtal.

  Läs mer
 • Interkulturell kommunikation

  I dagens svenska globala miljö ger en bra hantering av de kulturella aspekterna en klar konkurrensfördel. Ökad globalisering har medfört att nyckeln till att bli mer effektiv i samarbete med omvärlden är att förstå kulturella skillnader. Skillspartner erbjuder kurser i hur man kan bli mer effektiv i sitt samarbete med andra nationaliteter och hur man med en bra hantering av de kulturella aspekterna erhåller klara konkurrensfördelar.

  Läs mer
 • Struktur & effektivitet

  Kurser, föreläsningar och workshops som lär dig planering, prioritering och struktur för ökad personlig effektivitet. Med ordning och struktur kommer du både öka din effektivitet, få överblick över allt du faktiskt gör, och en trygghet i att veta att du prioriterat klokt och riktigt. Du för konkreta tips som kan användas omgående.

  Läs mer
 • Sociala medier

  Inspirerande och kunniga föreläsare som ger dig ger dig framtidskunskap och arbetsverktyg för att skapa morgondagens kundupplevelse och bygga en nätsmart organisation, men också hur man i praktiken arbetar med integritet och sociala medier.

  Läs mer
 • Hälsa & Friskvård

  Stressar du rätt? Har du livskompetens? Vad kan jag göra själv? Hur får man en bra företagskultur som genomsyras av arbetsglädje? Skillspartner erbjuder föreläsningar och utbildningar  med syfte att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar, hanterar stress, m.m. Med fokus på medarbetaransvar, stresshantering, må-bra-faktorer, egenansvar och på vad den senaste forskningen säger inom området.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun