Ledarskap

Kurser

 • Coachande ledarskap

  Delaktighet är nyckeln till framgång. Kursens mål är att genom ett coachande ledarskap skapa ett effektivare och bättre samarbete där alla når sina mål samt att förstå konsten att coacha för att skapa en trygg och utvecklande arbetsmiljö.

  Läs mer
 • Konsten att leda förändring

  Ett seminarium där vi går igenom förändringsprocessen och de fyra faserna. Tittar på behov och fallgropar. Går igenom vanliga krav och klagomål på ledningen och hur hantera dessa. Gör en GAP analys där fokusområden identifieras. Vi tittar på de 8 styrkor som kännetecknar en ledarkultur i framgångsrika organisationer.

  Läs mer
 • Driva och hantera förändring

  Skräddarsydda kurser, workshops och seminarier där vi effektivt lär chefer hur man driver och hanterar förändringar. Vi går igenom förändringsprocessen och vanliga reaktioner bland medarbetare, ger användbara verktyg för att hantera oro, skapa delaktighet och vad som krävs för att skapa förtroende.

  Läs mer
 • Må bra i förändring – Medvetenhet och verktyg

  En interaktiv föreläsning som vänder som till alla medarbetare i en organisation i samband med en större förändring. Skapar insikter, medvetenhet och eget ansvar samt ger förståelse för förändringar och deras effekter på människor och grupper. Deltagarna få handfasta och autentiska verktyg för att må bättre i turbulenta tider.

  Läs mer
 • Ny som chef

  Ny som chef är en grunläggande ledarutbildning. Är du ny som ledare eller på väg att bli så är detta ett tillfälle att titta på vad det innebär att vara ledare. Vad är ledarskap, vad ligger i uppdraget och vilka verktyg har jag att välja mellan.

  Läs mer
 • Nå framgång med kommunikation - hjärnans kommunikation

  Kommunikation är inte bara ett sätt att umgås utan också ett av de viktigaste verktygen vi har inom våra organisationer. Vi kan tydligt se skillnaden på de som behärskar en professionell och medveten kommunikation och de som inte gör det. Kvaliteten på kommunikationen speglar kvaliteten på relationen. Med bra kommunikation och relationer får vi effektivare arbetsplatser. Hur vi lyckas står i direkt relation till hur vi kommunicerar.

  Läs mer
 • Ledare men inte chef

  6Personlig utveckling för informella ledare. En utbildning för morgondagens ledare. Tidigare försökte man motverka uppkomsten av informella ledare men idag kan man se att de kan vara till stor nytta inom bland annat platta organisationer och projektorganisationer. Det här är en utbildning där den enskilde får möjlighet att utveckla sitt ledarskap med hjälp av personlig utveckling för att verka professionellt i organisationen.

  Läs mer
 • Att ge och ta feedback

  Människor behöver bekräftelse på prestationer och beteenden och utan återkoppling skapas osäkerhet och utrymme för tolkningar. Ge därför dina medarbetare återkoppling – både stärkande och utvecklande. Får dina medarbetare ingen återkoppling kan det leda till bristande engagemang och sämre arbetsprestationer.

  Läs mer
 • Ledarskapande retorik och kommunikation

  Vilka visioner fungerar? Varför ges ledare betydelse och vilka ledare är det som får betydelse? Vad är det mest övertygande man kan göra som ledare? Får svenskar vara karismatiska? Med utgångspunkt i teorier om retorik och ledarskapsteorier som symboliskt ledarskap, karisma och konstituerande ledarskap diskuterar vi ledarskapet som hantverk; ledarskapande retorik.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB