Ledarskap – Förändringsledning – Krisledning

Kurser

 • Hur behåller man sina medarbetare

  Att anställa ny personal är inte gratis och det kan vara svårt att beräkna vad en rekrytering kommer att kosta i slutändan, men att det är dyrt vet vi.

  Detta är en föreläsning eller utbildning med fokus på ”Vad är det som medarbetarna efterfrågar idag som gör att de vill stanna på en arbetsplats?”

  Läs mer
 • Komplexitetens paradox: varför kontroll inte är svaret på dagens utmaningar

  Förändring har aldrig skett så snabbt som det gör idag. Vi förändrar hur vi interagerar med varandra, teknologin vi använder och våra arbetsuppgifter. Hur ska vi agera när komplexiteten ökar och förändring blir en del av vardagen?

  Läs mer
 • Inspiration, analys & strategi för chefer och ledare

  Hållbart ledarskap – Förändringsledning – Krishantering

  Genom inspiration, analys och strategi hjälper Robert Karjel företag och organisationer att förhålla sig till en värld i förändring. Vad händer egentligen omkring oss? Och hur kan en organisation – eller till och med vi som enskilda individer – förhålla oss till förändringen och samtidigt kunna åstadkomma det vi vill?

  Skräddarsydda, högaktuella föreläsningar, workshops och utbildningar för chefer och ledare med föreläsaren och utbildaren Robert Karjel.

  1. Hållbart Ledarskap – Nu gäller det att stå stadigt, och hantera hela spektrumet av vad som krävs och vad som uppfattas som rätt, samtidigt som osäkerheterna är stora.
  2. Förändringsledning – Många måste nu i grunden förändra sina verksamheter, till något som ingen vet riktigt vad det är. Hur tar man sig an det på ett strukturerat sätt?
  3. Krishantering – När världen tycks falla omkring en, hur sorterar man i huvudsak och bisak. Och om man bättre vill förbereda sig inför nästa gång, men inte vet vilken slags kris det kommer att vara då, hur gör man då?

   

  Läs mer
 • Aktivitetsbaserade kontor och arbetssätt (ABW)

  Arbetsrevolution – kontorsevolution ELLER ledarskap och självledarskap i det moderna aktivitetsbaserade arbetslivet.

  Arbete är saker vi gör, inte en plats vi måste gå till, eller en arbetstid vi måste passa. Nära hälften av alla svenskar har ett kunskaps-arbete, där datorn är den huvudsakliga arbetsplatsen, snarare än skrivbordet.

   

  Läs mer
 • Coachande ledarskap

  Delaktighet är nyckeln till framgång. Kursens mål är att genom ett coachande ledarskap skapa ett effektivare och bättre samarbete där alla når sina mål samt att förstå konsten att coacha för att skapa en trygg och utvecklande arbetsmiljö.

  Läs mer
 • Motivation och kreativitet i distansledarskap

  Kärva tider kräver extra stöd för att orka och kunna se möjligheter. Nu finns en chans att avgiftsfritt ta reda på om coaching kan vara något för dig.

  Peter Höckert är en av Sveriges bästa ledar- och affärscoacher. Han har gjort sig ett namn genom att hjälpa andra se möjligheter.

  Att satsa på sig själv och sin utbildning är bland de smartaste man kan göra i kärva tider.
  – Peter Höckert

  Peter Höckert coachar jobbar med små och stora företag och organisationer. Till Peters specialkompetenser hör att sporra mellanchefer och ledare genom utmanande situationer.

  Coaching kan ses som en strategisk satsning som betalar tillbaka sig mångfalt.

  Läs mer
 • Konsten att leda förändring

  Ett seminarium där vi går igenom förändringsprocessen och de fyra faserna. Tittar på behov och fallgropar. Går igenom vanliga krav och klagomål på ledningen och hur hantera dessa. Gör en GAP analys där fokusområden identifieras. Vi tittar på de 8 styrkor som kännetecknar en ledarkultur i framgångsrika organisationer.

  Läs mer
 • LEDA I KRIS - så klarar du coronakrisen

  INTERAKTIVT WEBBINARIUM

  Det är inte krisen i sig som riskerar att göra störst skada. Det är hur du leder krisen som är avgörande. En illa skött kris får förödande konsekvenser. I det här interaktiva seminariet ger vi dig konkreta råd och tips samt öppnar för dialog kring det som just du behöver.

  Vi vet att du står i skiten. Coronapandemin slår hårt mot alla.

  Läs mer
 • Driva och hantera förändring

  Skräddarsydda kurser, workshops och seminarier där vi effektivt lär chefer hur man driver och hanterar förändringar. Vi går igenom förändringsprocessen och vanliga reaktioner bland medarbetare, ger användbara verktyg för att hantera oro, skapa delaktighet och vad som krävs för att skapa förtroende.

  Läs mer
 • Framtidens möten: Hur du skapar motiverande möten som ger önskat resultat

  Kurser, workshops och föreläsningar med konkreta tips, metoder och checklistor för effektiva, hållbara möten med aktiva och engagerade deltagare.
  Genomförande live eller online.

  Några av av våra kurser;

  • Öppen distanskurs: Effektiva och engagerande möten. För dig som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva möten oavsett det handlar om digitala, hybrida eller fysiska möten.
  • Kickstart: Effektiva och engagerande digitala möten( 2 pass x 50 min)
  • Kurs: Effektivare digitala möten med Teams: Förbättra och förenkla med samarbetet i organisation (1/2-dag)
  Läs mer
 • Må bra i förändring – Medvetenhet och verktyg

  En interaktiv föreläsning som vänder som till alla medarbetare i en organisation i samband med en större förändring. Skapar insikter, medvetenhet och eget ansvar samt ger förståelse för förändringar och deras effekter på människor och grupper. Deltagarna få handfasta och autentiska verktyg för att må bättre i turbulenta tider.

  Läs mer
 • Ny som chef

  Ny som chef är en grunläggande ledarutbildning. Är du ny som ledare eller på väg att bli så är detta ett tillfälle att titta på vad det innebär att vara ledare. Vad är ledarskap, vad ligger i uppdraget och vilka verktyg har jag att välja mellan.

  Läs mer
 • Nå framgång med kommunikation - hjärnans kommunikation

  Kommunikation är inte bara ett sätt att umgås utan också ett av de viktigaste verktygen vi har inom våra organisationer. Vi kan tydligt se skillnaden på de som behärskar en professionell och medveten kommunikation och de som inte gör det. Kvaliteten på kommunikationen speglar kvaliteten på relationen. Med bra kommunikation och relationer får vi effektivare arbetsplatser. Hur vi lyckas står i direkt relation till hur vi kommunicerar.

  Läs mer
 • Ledare men inte chef

  6Personlig utveckling för informella ledare. En utbildning för morgondagens ledare. Tidigare försökte man motverka uppkomsten av informella ledare men idag kan man se att de kan vara till stor nytta inom bland annat platta organisationer och projektorganisationer. Det här är en utbildning där den enskilde får möjlighet att utveckla sitt ledarskap med hjälp av personlig utveckling för att verka professionellt i organisationen.

  Läs mer
 • Att ge och ta feedback

  Människor behöver bekräftelse på prestationer och beteenden och utan återkoppling skapas osäkerhet och utrymme för tolkningar. Ge därför dina medarbetare återkoppling – både stärkande och utvecklande. Får dina medarbetare ingen återkoppling kan det leda till bristande engagemang och sämre arbetsprestationer.

  Läs mer
 • Ledarskapande retorik och kommunikation

  Vilka visioner fungerar? Varför ges ledare betydelse och vilka ledare är det som får betydelse? Vad är det mest övertygande man kan göra som ledare? Får svenskar vara karismatiska? Med utgångspunkt i teorier om retorik och ledarskapsteorier som symboliskt ledarskap, karisma och konstituerande ledarskap diskuterar vi ledarskapet som hantverk; ledarskapande retorik.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun