Ny som chef

Ny som chef är en grunläggande ledarutbildning.

Är du ny som ledare eller på väg att bli så är detta ett tillfälle att titta på vad det innebär att vara ledare. Vad är ledarskap, vad ligger i uppdraget och vilka verktyg har jag att välja mellan.

Många utbildningar visar ett verktyg som om det kan lösa alla problem, här tittar vi på många. Ledarskap skall utgå från människan inte verktyget. Vi börjar med att titta den egna ledarstilen, vilka styrkor finns och hur kan vi utveckla dessa och anpassa dem till de jag ska leda.

Det praktiska fokus vi använder oss av ger en verktygslåda för de olika situationerna som dyker upp i vardagen. Du kommer att öka din förmåga till personligt ansvarstagande, beslutsfattande och prioriteringar. Du kan sprida förtroende i ditt team genom trygghet och tydlighet i din roll och du kommer att öka effektiviteten i ditt team. Utbildningen utgår i från ett coachande perspektiv.

Smakprov ur programmet;

 • Vad innebär det att vara ledare? – Vad ligger i uppdraget
 • Fokus på den egna stilen, kommunikations- och ledarstil
 • Styrkor och utvecklingspotential
 • Hur prioriterar jag som chef bäst min tid, delegering och målstyrning
 • Att hantera pressade situationer
 • Coachande förhållningssätt
 • Att hålla effektiva möten
 • Konfliktmedvetenhet
 • De svåra samtalen

Alla utbildningar, föreläsningar, workshops skräddarsys alltid efter era behov och framtida utmaningar.

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium