Framtidens möten: Hur du skapar motiverande möten som ger önskat resultat

När distansarbete har blivit den nya normen tillbringar vi allt mer tid i digitala möten. Men vad är ett bra digitalt möte och vad ska man tänka på?

Vi erbjuder kurser, workshops och utbildningar som dig praktisk kunskap och smarta, enkla tips och råd fför att planera och leda effektiva och engagerande digitala möten oavsett det handlar om digitala, hybrida eller fysiska möten.

Kurser

 • Medlemsmöten 3.0

  Läs mer
 • ÖPPEN DISTANSKURS: Så skapar du motiverande möten och bra intern kommunikation med önskat resultat:

  För dig som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva (digitala) möten

  Med denna kurs utvecklar du din förmåga och får verktyg att kunna leda en grupp till att nå sina mål. Den ger dig grunderna för effektiva (digitala) möten. Du får inspiration, kunskap och konkreta verktyg för att kunna förbereda, planera och leda engagerande och effektiva möten, fysiska liksom digitala. Du kommer även få kunskap och konkreta verktyg hur du kan skapa en hållbar möteskultur i din organisation.

   

  Läs mer
 • KICKSTART: Effektiva & engagerande digitala möten

  För er som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva (digitala) möten för chefer och/eller medarbetare

  Aldrig förr har vi suttit i så många videomöten som nu, men används tiden alltid på bästa sätt? Det här webbinariet i två delar är till för dig som vill hitta kraften i en hållbar möteskultur och få effektiva digitala möten.

  Denna utbildning ger er grunderna för effektiva (digitala) möten. Ni får inspiration, kunskap och konkreta verktyg för att kunna förbereda, planera och leda engagerande och effektiva digitala möten. Kunskapen som deltagarna får kommer även öka kvalitet och effekt av era fysiska möten.

  Utbildningen var konkret, lösningsorienterad och grundad i engagemang och kompetens. Mycket nöjd.

  Älskar att jag fick med mig så många konkreta tips och verktyg till bättre möten.

  Läs mer
 • Effektivare digitala möten med Teams (C103)

  Förbättra och förenkla samarbetet i din organisation

  Microsoft Teams är kommunikationsnaven, hubben i Office 365. Du använder Teams och kanaler för att samarbeta kring filer, diskutera och informera dina kollegor i ett projekt eller arbetsgrupper. Ni kan även använda och ha gemensamma anteckningar, filer och appar på ett enda ställe. Med Teams kan du ha privata diskussioner, ansluta dig till möten eller schemalägga en direktsänd livehändelse.

  Med Teams kan man enkelt ha all information samlad på ett ställe och som är gemensamt för alla i projektet eller i arbetsgruppen.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium