Coachande ledarskap

Delaktighet är nyckeln till framgång. Kursens mål är att genom ett coachande ledarskap skapa ett effektivare och bättre samarbete där alla når sina mål samt att förstå konsten att coacha för att skapa en trygg och utvecklande arbetsmiljö.

Du får nödvändiga verktyg för att lyckas som en coachande ledare. Du får lära dig hur du tillsammans med medarbetare formulerar mål, uppgifter och förväntningar. På vilket sätt du bör fördela uppgifter, återkoppla resultat eller vara ett stöd när det gäller problemlösning. Du får metoder för att kommunicera organisationens olika mål, att tillsammans med gruppen tydliggöra delmål.

Du får färdigheter i att locka fram medarbetarnas starka sidor, deras kompetenser tas till vara. Personalen tar eget ansvar för att lösa problem. Du som chef får mer tid över till att vara proaktiv istället för att bara släcka bränder och vara andras problemlösare.

Ett coachande ledarskap ger både affärsresultat och ökad trivsel på arbetsplatsen. Du som chef får tillgång till smartare idéer och bättre lösningar på komplexa utmaningar när du får både individer och team att växa.

Smakprov ur programmer;

  • Förstå grunderna för en framgångsrik coachning
  • Att handleda andra till att sätta och nå mål
  • Utforska alternativa vägar till lyckade prestationer
  • Skapa relationer grundade på ömsesidig respekt

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium