Ledare men inte chef

Personlig utveckling för informella ledare. Tidigare försökte man motverka uppkomsten av informella ledare men idag kan man se att de kan vara till stor nytta inom bland annat platta organisationer och projektorganisationer.

Forskningen runt dessa personer har visat att de besitter speciellt två förmågor, empati och förmågan att tolka och klargöra uppgifter, vilket en ledare har stor nytta av.

Man skiljer på goda och negativa informella ledare, där de goda kan vara ett starkt stöd för ledaren medan den negative kan få en ledare på fall. De goda är lojala och verkar för organisationens bästa. De är entusiastiska och får arbetskamraterna med sig.

Som ledare kan det vara viktigt att kunna kommunicera med dessa goda informella ledare. Att ta tillvara på deras styrkor och ge dem verktyg att utvecklas. Detta är kanske morgondagens ledare.

Det här är en utbildning där den enskilde får möjlighet att utveckla sitt ledarskap med hjälp av personlig utveckling för att verka professionellt i organisationen.

Smakprov ur programmet;

  • Arbeta tillsammans med dina medarbetare för att verka mot företagets mål
  • Skapa engagemang för att nå framgång genom effektiv kommunikation
  • Arbeta konstruktivt med kollegor som har olika stilar och personligheter
  • Personlighetsstilar, styrkor och svagheter
  • Vad innebär det att vara informell ledare
  • Ledarstil och hur jag kan utveckla de
  • Bygg upp ditt inflytande
  • Hantera motsättningar och konflikter

Alla utbildningar, föreläsningar, workshops skräddarsys alltid efter era behov och framtida utmaningar.

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium