Intresseanmälan

Peter Höckert

Fotograf
Maja Kristin Nylander

Säljande kommunikation, rätt agerande som skapar konkreta mervärden och måluppfyllnad

Peter Höckert förmedlar budskap och verktyg som får människor vidareutveckla den personliga kommunikationen, interna kommunikationen, säljande kommunikation samt lättare uppnå mål. Peter visar på hur man kan nå fler samförstånd, överenskommelser och ökad medvetenhet om sitt och andras beteende och därigenom undvika onödig konfrontation.

Presentation

Peter Höckert är som utbildare, föreläsare och ledar-/affärscoach en lättsam, jordnära och starkt målmedveten person med humor. Han låter folk komma till tals, får deltagarna att bli engagerade och känna sig betydelsefulla och förmedlar flera praktiska ”verktyg” som kan och bör användas i verkligheten.

Peter genomför föreläsningar, utbildningar och coachprocesser i vitt skilda branscher både i Sverige och i Finland.
Läs mer om Peters coachingupplägg för chefer och ledare.

Peter Höckert är certifierad ledarcoach, certifierad affärscoach, utbildad grupp/teamcoach, har gedigen säljutbildning, bland annat via Dale Carnegie, Rank Xerox, ISTI och ABLC. Peter har drivit och ägt sin verksamhet i mer än 25 år. Referenser fås gärna på begäran.

Exempel på teman och rubriker

 • Skapa fler samförstånd och överenskommelser i den personliga kommunikationen per telefon och i personliga möten.
 • Ledar-/Affärscoaching för individ och grupp. Från nuläge till önskat läge.
 • Effektiv intern kommunikation på jobbet.
 • Hantera förändringar
 • Ledarcoaching
 • Säljutveckling
 • Lyckade möten
 • Kommunikation
 • Attityder

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun