Aktivitetsbaserade kontor och arbetssätt (ABW)

Arbetsrevolution-kontorsrevolution ELLER ledarskap och självledarskap i det moderna aktivitetsbaserade arbetslivet.

Arbete är saker vi gör, inte en plats vi måste gå till, eller en arbetstid vi måste passa. Nära hälften av alla svenskar har ett kunskaps-arbete, där datorn är den huvudsakliga arbetsplatsen, snarare än skrivbordet.

Digitaliseringen har skapat en arbetsrevolution, vi kan arbeta annorlunda, då vi kan göra arbetsuppgifter i mobilen och på datorn, när som helst, var som helst.

Detta har i sin tur skapat en kontorsevolution. Det tydligaste exemplet på detta är aktivitetsbaserade arbetsplatser och flexkontor, där vi inte längre har ett eget skrivbord, utan kontoret består av olika typer av zoner skapade för olika nivåer av fokus och för att uppmuntra möten och kreativitet.

Ekon Dr Lena Lid Falkman vid Handelshögskolan i Stockholm har i fem år forskat om ABW kontor, både om fenomenet i sig, men specifikt om ledarskap och självledarskap i det nya digitala, flexibla arbetslivet.

Lena kan skräddarsy föreläsningar och också facilitera diskussioner kring arbetssätt och ledarskap i ditt företag eller organisation utifrån var i processen ni är i arbetet med att digitalisera ert arbetssätt.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun