Aktivitetsbaserade kontor och arbetssätt (ABW)

Arbetsrevolution-kontorsrevolution ELLER ledarskap och självledarskap i det moderna aktivitetsbaserade arbetslivet.

Arbete är saker vi gör, inte en plats vi måste gå till, eller en arbetstid vi måste passa. Nära hälften av alla svenskar har ett kunskaps-arbete, där datorn är den huvudsakliga arbetsplatsen, snarare än skrivbordet.

Digitaliseringen har skapat en arbetsrevolution, vi kan arbeta annorlunda, då vi kan göra arbetsuppgifter i mobilen och på datorn, när som helst, var som helst.

Detta har i sin tur skapat en kontorsevolution. Det tydligaste exemplet på detta är aktivitetsbaserade arbetsplatser och flexkontor, där vi inte längre har ett eget skrivbord, utan kontoret består av olika typer av zoner skapade för olika nivåer av fokus och för att uppmuntra möten och kreativitet.

Ekon Dr Lena Lid Falkman vid Handelshögskolan i Stockholm har i fem år forskat om ABW kontor, både om fenomenet i sig, men specifikt om ledarskap och självledarskap i det nya digitala, flexibla arbetslivet.

Lena kan skräddarsy föreläsningar och också facilitera diskussioner kring arbetssätt och ledarskap i ditt företag eller organisation utifrån var i processen ni är i arbetet med att digitalisera ert arbetssätt.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg