Artificiell Intelligens (AI), Digitalisering, Chat GPT & AI-assistenter

Kurser

 • Effektivitet 2.0 med AI som din Co-Pilot

  En workshop för att nyfiket utforska de verktyg som finns idag för att se hur vi kan bli effektivare och förbereda oss för den kommande revolutionen AI håller på att skapa. Microsoft och även Google lanserar löpande AI-hjälpmedel under 2023 i Europa och inom kort kommer nästintill alla våra verktyg för intellektuellt arbete bli superladdade med en AI som din Co-pilot.

  Läs mer
 • Information och säkerhet i digitaliseringen

  Workshop med fokus på hur maximera effekten av verksamhetens information och balansera detta mot krav på informationssäkerhet för att säkrare nå mål i digitaliseringsinitiativ.

  Läs mer
 • Personlig integritet och GDPR i digitaliseringen

  Workshopen introducerar GDPR på ett lättförståeligt sätt och därefter beskrivs ”inbyggt dataskydd” från lagen. Vad behöver integreras redan i utvecklingen för att slippa dyra efterhandskonstruktioner och revisioner.

  Läs mer
 • Den digitala organisationen: Vad är konstant i en organisation i ständig förändring

  Hur skapar vi en känsla av samhörighet när vi inte är på samma plats? Hur hittar vi balans mellan arbete och privat när båda använder samma appar?

  Denna interaktiva workshop är ett kollektivt utforskande i organisationsutveckling, där man både får lära sig om, och uppleva själv, hur det är att arbeta tillsammans digitalt.

  Läs mer
 • Tekniken gör oss mer mänskliga: Hur kan vi komma närmare varandra tack vare våra skärmar?

  Mänsklighetens utveckling är en berättelse om teknisk utveckling. Denna workshop är ett digitalt utforskande av självinsikt och mänsklig kontakt.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun