Effektivitet 2.0 med AI som din Co-Pilot

55% ökad produktivitet
När AI använts som Co-pilot för programmeringsverktyget GitHub, visades en 55% ökning i produkvitet och ökad arbetsglädje. Nicholas Fernholm erbjuder en workshop för att nyfiket utforska de verktyg som finns idag för att se hur vi kan bli effektivare och förbereda oss för den kommande revolutionen AI håller på att skapa. Microsoft och även Google lanserar löpande AI-hjälpmedel under 2023 i Europa och inom kort kommer nästintill alla våra verktyg för intellektuellt arbete bli superladdade med en AI som din Co-pilot.

Från Risk till Möjlighet
Många är oroliga för teknologins snabba framfart, men Nicholas menar att vi bör fokusera på möjligheterna istället för att fastna i farhågorna. Med Nicholas föreläsning och workshop hjälper han er inte bara att förstå AI-teknologiens potential utan också lära er hur ni praktiskt kan använda den för att förbättra din arbetsdag.Syfte med Workshoppen
Workshoppen kan skräddarsys till nybörjare inom AI hela vägen till dem som redan använder det i sin vardag och vill ha tips på hur man kan ta nästa steg. Exempelvis kan workshoppen syfta till att belysa AI:s kraft i arbetslivet, bryta ner fördomar och rädslor kring tekniken, och stärka individers och organisationers beredskap och vilja att integrera AI i sitt arbetsflöde. Genom demon, storytelling och praktiska övningar vill Nicholas Fernholm inspirera till en kultur av nyfikenhet, innovation och anpassningsförmåga inför den digitala framtiden.Exempel på workshop-upplägg

09:00-10:00 – Introduktion till AI & dess potential i arbetslivet
Nicholas visar genom live-demo hur olika AI-verktyg fungerar, samt går igenom det viktiga med att inte fasta i rädsla när det kommer till AI. Vi pratar även om AI:s inverkan på produktivitet och arbetsglädje.

10:00-10:15 – Rast/Fika

10:15-11:00 – Fördjupning: Att våga testa är första steget
Genom storytelling skapa mod och ett gemensamt språk för att prata om innovation och att våga testa dessa nya verktyg. Om så önskas kan denna timme avslutas med en uppmaning/hjälp att installera en sökmotor som använder AI (Microsofts Bing Chat Enterprise), vilket då också blir en snackis under fikan

11:00-11:15 – Rast/Fika
Ytterligare paus för reflektion och mingel och experiment.

11:15-12:00 – Innovationskultur och att testa AI i liten skala först
Här diskuteras de steg organisationer kan ta för att förbereda sig och sin kultur inför AI:s framfart, samt hur individer kan anpassa sitt mindset för att förändras.
Om Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm är inte bara författare till Sveriges första AI-skrivna bok ”Trisse Traktor,” utan även en förkämpe
för att använda teknik för att göra arbetslivet mer givande. Hans workshop bygger på principen att vi måste anamma framtidens verktyg för att bli mer effektiva och nöjda på jobbet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards