Intresseanmälan

Nicholas Fernholm

Att bemöta en värld i konstant förändring

Nicholas Fernholm är en prisbelönad föreläsare som även blivit nominerad till årets talare 2022. Nicholas föreläser och utbildar både individer och organisationer om hur de kan bemöta en alltmer föränderlig och digital värld.

Presentation

Nicholas Fernholm hämtar inspiration från sina erfarenheter som robotchef på Nya Karolinska sjukhuset, logistikchef under uppbyggnationen av Älvsjö Epidemisjukhus oc projektledare i den enorma omställningen sjukvården genomförde under pandemin.

Nicholas deltog även i arbetsgruppen som vann Postnords stora logistikpris 2021 för deras arbete med att säkerställa skyddsutrustning till vården under krisen. Nicholas har även skrivit boken ”Handbok för oförutsägbarhet – hur du kan bemöta en komplex och kaotisk värld” som handlar om hur vi bemöter problem där svaret inte går att hitta, utan det krävs att vi experimenterar oss framåt.

Med sin praktiska erfarenhet som kopplas till senaste teorierna om förändringshantering och komplexitet så skapar han insikter, skratt och en känsla av gemenskap. Nicholas berättelser berör, är nervkittlande och får en att känna driv för att våga förändras och testa nya lösningar i en alltmer föränderlig värld.

Nicholas Fernholm har akademisk bakgrund inom strategisk logistik samt ekonomi. Han har flera års erfarenhet av att arbeta med implementation samt förvaltning av innovativa lösningar på företag.

Nicholas Fernholm föreläser även på engelska.

 

Exempel på teman och rubriker

Att leda våra organisation i konstant förändring
Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där inte bara Covid-19 krisen skakat världen, utan globala trender, automation och digitalisering fortsätter utmana sättet vi lär oss, arbetar och hur vår framtid ser ut. I denna oförutsägbara värld så blir det allt svårare att veta hur morgondagen kommer bli och därmed svårare att veta hur morgondagen kommer bli och därmed svårare att veta vad som är viktigt att fokusera på.

Nicholas Fernholm går in på dessa ämnen med en optimistisk syn på framtiden och skapar inspiration, skratt och förståelse för en mer komplex och föränderlig värld.

Ytterligare exempel på teman och föreläsningsrubriker:

 • Automation och samhällets framtid
 • Vår komplexa framtid och dess utmaningar
 • Hur hanterar vi en värld i konstant förändring?
 • Hur vi bäst bemöter kriser och förändring
 • Att gå från risk till möjlighet

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium