Intresseanmälan

Nicholas Fernholm

Hur automation, AI, digitalisering kommer påverka världen på kort och lång sikt

Ny teknik utvecklas i snabbare takt än någonsin förr. Mycket av denna tekniska utvecklingen leder till automation som påverkar samhället och sättet vi ser på arbete.

Nicholas Fernholm föreläser om hur automation, AI och digitaliseringen kommer påverka världen på kort och lång sikt, men även om samhällstrender och framtid och trender generellt.

Presentation

Nicholas Fernholm har en bakgrund inom strategisk logistik och ekonomi. Han är bland annat chef för transportrobotarna på nya Karolinska Sjukhuset i Solna och expert på AI och automatiserade lösningar.

Nicholas är en fantastisk föreläsare som i sina föreläsningar fokuserar på hur teknik påverkar oss och hur AI, nya generationen och automation är nycklarna för att förstå och förbereda sig för framtiden.

Nicholas är engagerande och arbetar aktivt med implementation och förvaltning av automatiserade lösningar. Hans föreläsningar är inspirerande och underhållande med fokus på de största faktorerna som påverkar framtiden.

Nicholas Fernholm föreläser även på engelska.

 

Exempel på teman och rubriker

Digitala generationsskiftet
Inom mindre än sju år kommer personer som är födda mellan åren 1981 och 2000 att stå för 75 % av Sveriges arbetskraft. Med andra ord så är det tre av fyra medarbetare, leverantörer eller kunder som är uppvuxna med en mobiltelefon i handen. Vad motiverar den nya generationen? Vilka värderingar och perspektiv har de? På vilket sätt kommer de arbeta? Hur ska ni hantera dem? Detta är bara några frågor som Nicholas kommer att besvara i sitt föredrag.

Den digitala samhällsförändringen – hur påverkas du?
Vi står nu inför ett digitalt och teknologiskt paradigmskifte som innebär stora förändringar för företag, arbetsmarknaden och för dig som individ. Nicholas ger dig nya insikter och kunskaper om hur du kan förberedda dig på framtiden.

Ytterligare exempel på föreläsningsrubriker

  • Inspiration för Framtiden
  • Hur kommer den nya generationen arbeta om 15 år?
  • Teknologiska samhällsförändringen – Hur förbereder du dig?
  • Det nya digitala paradigmet
  • Automationens och samhällets framtid

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium