Bemötande, Värdskap & Service

Stärk ert varumärke, attraktions- och konkurrenskraft med hjälp av fungerande utbildningar, föreläsningar eller workshops i bemötande, värdskap och kundservice. Att göra en satsning på bemötande/värdskap/service är en mycket effektiv och uppskattad insats som ger starka effekter oavsett om det gäller kunder, klienter, patienter eller kollegor.

Kurser

 • Attitydbarometern – hur du attitydboostar dig själv! 

  Det finns inget som är så känsloladdat som att tala om medarbetarnas attityd. Folk börjar skruva på sig direkt. Men vad skulle hända om vi avdramatiserade begreppet attityd? Och istället såg attitydsträning som vilken mental träning som helst. Vad skulle hända om varje medarbetare upptäckte sin alldeles egna Attitydbarometer, och lyckades höja sig själv 5-10 % på denna skala?

  Läs mer
 • Ett varumärke blir aldrig starkare än dess medarbetares handlingar, attityd och beteende

  En föreläsning som på ett lättsamt sätt blandar forskning kring kommunikationspsykologi med föreläsarens egna humoristiska upplevelser under alla sina år i svenskt näringsliv. Deltagarna får tydliga exempel på företag och medarbetare som genom sina handlingar och attityder fått bättre resultat än påkostade traditionella marknadsföringsinsatser.

  Läs mer
 • Strategiskt bemötande

  Verkligt förtroende och varaktiga relationer behöver bra personliga möten för att frodas och växa. Oavsett om dessa sker i verkliga livet, via telefon eller digitala medier. Alla kan vi vara överens om att ett gott bemötande, ett gott värdskap och en bra service är viktig för alla verksamheter. Det handlar om hur vi använder alla vardagliga möten för att utveckla vår verksamhet, vår organisation eller vårt företag. Hur vi skaffar nöjda brukare, medborgare, kunder, etc. Allt för att bygga ett stort förtroende bland våra intressenter och skapa en framgångsrik och lönsam organisation.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun