Modern retorik & kommunikation

Kurser

 • Hur du får andra att vilja lyssna på dig - Retorik & presentationsteknik

  Välkommen till en 100% praktiskt inriktad endagsutbildning.

  Ditt uttryck är mottagarens intryck och är en minst lika viktig del av upplevelsen som själva innehållet. Just själva upplevelsen hos mottagaren är det man idag ägnar sig åt i den moderna kommunikationsforskningen.

  Det är upplevelsen hos den som lyssnar som påverkar hur budskapet tas emot.

  Läs mer
 • Individuell talarträning

  Vi utgår från dina behov. Oavsett om det gäller att träna och få tips inför en specifik situation till att mer generellt slipa och putsa på din kommunikativa stil. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan som kan omfatta ett eller flera tillfällen, och kan givetvis ske när och var du vill (inom Sverige).

  Läs mer
 • Avancerad presentationsteknik

  Syfte och mål med denna utbildningsdag i avancerad presentationsteknik är att utveckla deltagarnas förmåga att i det ”skarpa läget” nå fram med största möjliga effekt, att öka förutsättningarna för att fånga och fängsla, ta bort hinder och eventuella hämningar i den professionella talarsituationen, att utveckla förmågan att inge förtroende, att uppnå ännu vassare och effektivare muntlig kommunikation. Det handlar om att, oavsett ämne, få mottagaren att vilja lyssna!

  Läs mer
 • Vinnande kommunikation

  Denna workshop går igenom kommunikation som ett verktyg för att skapa en önskad förändring. Vad vill vi att den som tar del av vår kommunikation skall göra? Deltagarna får lära sig att förstå vad som är kommunikation, kommunicera på ett säljande sätt, hantera tuffa samtal eller svår kommunikation, utveckla en vinnande kommunikation och lära sig att ändra på destruktiv kommunikation. Vi skräddarsyr alltid utbildningar, workshops och föreläsningar.

  Läs mer
 • Storytelling – lönsamma berättelser

  Att använda berättelser som ett konkurrensmedel är ett av de bästa sätten att positionera sig. Berättelser kan lagras en hel livstid hos människan.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg