Kommunikation

Kurser

 • Ramar och Kramar och Allt däremellan

  Detta är en workshop som kommer förändra din syn på hur man ska skapa en attraktiv arbetsplats och där de båda föreläsarna bjuder på sina erfarenheter och kunskaper hur man verkligen kan nå resultat. Du kommer förstå varför ramar och kramar är nödvändiga för att nå framgång.

  En föreläsning med Göran Adlén och Anders Lundin.

  Läs mer
 • Så hanterar du konflikter och besvärliga personer i arbetslivet

  En inspirerande och lärorik utbildningsdag som gör att du kommer att bemöta andra på ett bättre sätt. Få nycklarna till hur du framgångsrikt hanterar besvärliga personer och situationer.

  Läs mer
 • Vassare digitala presentationer - Hur åstadkommer man det?

  Vad är det egentligen som påverkar hur vi tar in budskap?

  Varför triggas och attraheras vi till lyssning och interaktion av vissa men mindre av andra?

  Det här är frågor som alltid är viktiga men som blir extra relevanta när vi talar om det digitala mötet och den digitala presentationen. Dessa har varit på frammarsch under flera år. Detta  är naturligtvis positivt, inte minst med anledning av det vi måste göra för att främja hållbarhet och miljö.

  Men det filter, när vi kommunicerar digitalt, som ska trängas igenom kräver för hållbara presentationer i längden att vi förstärker den muntliga kommunikationen liksom allt som hör därtill, det vill säga hur vi retoriskt och pedagogiskt förhåller oss till innehållet.

  Vad vi säger är viktigt, HUR kan avgöra genomslaget!

  Läs mer
 • Hur du får andra att vilja lyssna på dig - Retorik & presentationsteknik

  Välkommen till en 100% praktiskt inriktad endagsutbildning.

  Ditt uttryck är mottagarens intryck och är en minst lika viktig del av upplevelsen som själva innehållet. Just själva upplevelsen hos mottagaren är det man idag ägnar sig åt i den moderna kommunikationsforskningen.

  Det är upplevelsen hos den som lyssnar som påverkar hur budskapet tas emot.

  Läs mer
 • Individuell talarträning

  Vi utgår från dina behov. Oavsett om det gäller att träna och få tips inför en specifik situation till att mer generellt slipa och putsa på din kommunikativa stil. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan som kan omfatta ett eller flera tillfällen, och kan givetvis ske när och var du vill (inom Sverige).

  Läs mer
 • Avancerad presentationsteknik

  Syfte och mål med denna utbildningsdag i avancerad presentationsteknik är att utveckla deltagarnas förmåga att i det ”skarpa läget” nå fram med största möjliga effekt, att öka förutsättningarna för att fånga och fängsla, ta bort hinder och eventuella hämningar i den professionella talarsituationen, att utveckla förmågan att inge förtroende, att uppnå ännu vassare och effektivare muntlig kommunikation. Det handlar om att, oavsett ämne, få mottagaren att vilja lyssna!

  Läs mer
 • Vinnande kommunikation

  Denna workshop går igenom kommunikation som ett verktyg för att skapa en önskad förändring. Vad vill vi att den som tar del av vår kommunikation skall göra? Deltagarna får lära sig att förstå vad som är kommunikation, kommunicera på ett säljande sätt, hantera tuffa samtal eller svår kommunikation, utveckla en vinnande kommunikation och lära sig att ändra på destruktiv kommunikation. Vi skräddarsyr alltid utbildningar, workshops och föreläsningar.

  Läs mer
 • Storytelling – lönsamma berättelser

  Att använda berättelser som ett konkurrensmedel är ett av de bästa sätten att positionera sig. Berättelser kan lagras en hel livstid hos människan.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards