Individuell talarträning

Vad vi säger är viktigt! Hur kan avgöra genomslaget! – Per Furumo, talartränare hos Skillspartner.

Med våra talartränare får du med professionell ledning träna på aktuella presentationer, och med kunnig rådgivning och kan du ta din retorik till högre höjder.

Vi lägger upp en individuellt anpassad plan omfattande en eller flera konsultationstillfällen som är helt anpassad efter dina behov. Syftet och målet är att utveckla din förmåga att i det skarpa läget nå fram med största möjliga effekt, att öka förutsättningarna för att fånga och fängsla, ta bort hinder och eventuella hämningar i den professionella talarsituationen, att utveckla förmågan att inge förtroende, att uppnå ännu vassare och effektivare muntlig kommunikation.

Exempel på sådant som kan ingå i den individuella träningen:

  • Presentationsteknik och presentationsstil
  • Röstträning
  • Kroppsspråk
  • Nervositetshantering
  • Medieträning
  • Härskartekniker
  • Talskrivning

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar dig och de talarutmaningar du står inför!

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg