Individuell talarträning

Vad vi säger är viktigt! Hur kan avgöra genomslaget! – Per Furumo, talartränare hos Skillspartner.

Med våra talartränare får du med professionell ledning träna på aktuella presentationer, och med kunnig rådgivning och kan du ta din retorik till högre höjder.

Vi lägger upp en individuellt anpassad plan omfattande en eller flera konsultationstillfällen som är helt anpassad efter dina behov. Syftet och målet är att utveckla din förmåga att i det skarpa läget nå fram med största möjliga effekt, att öka förutsättningarna för att fånga och fängsla, ta bort hinder och eventuella hämningar i den professionella talarsituationen, att utveckla förmågan att inge förtroende, att uppnå ännu vassare och effektivare muntlig kommunikation.

Exempel på sådant som kan ingå i den individuella träningen:

 • Presentationsteknik och presentationsstil
 • Röstträning
 • Kroppsspråk
 • Nervositetshantering
 • Medieträning
 • Härskartekniker
 • Talskrivning

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar dig och de talarutmaningar du står inför!

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium