Storytelling – lönsamma berättelser

Att använda berättelser som ett konkurrensmedel är ett av de bästa sätten att positionera sig. Berättelser kan lagras en hel livstid hos människan.

Det handlar om att tränga förbi hjärnans kortidsminne och istället nå långtidsminnet.

Visste du att information som inte sätts i ett sammanhang där det skapar en bild (en storys huvudsyfte) kan lämna vårt minne och medvetande inom 30 sek. Medan en bra berättelse kan leva kvar i oss för all evighet.

Vår föreläsare(utbildare lär er tricksen, och tar upp egna erfarenheter då han, eller andra människor och varumärken blivit positivt påverkade av en berättelse, eller en medmänniska som genom handlingar och beteende utövat kraften hos berättelser.

Läs mer om föreläsaren Kjell Dahlin>>

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision