Storytelling – lönsamma berättelser

Att använda berättelser som ett konkurrensmedel är ett av de bästa sätten att positionera sig. Berättelser kan lagras en hel livstid hos människan.

Det handlar om att tränga förbi hjärnans kortidsminne och istället nå långtidsminnet.

Visste du att information som inte sätts i ett sammanhang där det skapar en bild (en storys huvudsyfte) kan lämna vårt minne och medvetande inom 30 sek. Medan en bra berättelse kan leva kvar i oss för all evighet.

Vår föreläsare(utbildare lär er tricksen, och tar upp egna erfarenheter då han, eller andra människor och varumärken blivit positivt påverkade av en berättelse, eller en medmänniska som genom handlingar och beteende utövat kraften hos berättelser.

Läs mer om föreläsaren Kjell Dahlin>>

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards