Fotograf
Minna Wallin

Att skickliggöra varandra

Anders Lundin är specialist inom kommunikation i alla dess former. Med gedigen erfarenhet från lagidrott, näringsliv och skola har han kompetens att få med hela organisationen och få dem att gå åt samma håll. Han vi vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen och att med rätt kombination skapas hållbar framgång!

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturen skapas av era vanor som i sin tur är avtryck av människors värderingar. Alla handlingar i stort och smått påverkar. De beteenden ni övar på i vardagen bygger eller raserar era värderingar.  Så vad tränar ni på hos er?

Boka en praktisk och inspirerande föreläsning med Anders Lundin hos Skillspartner. 

Presentation

Anders Lundin hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat!

Många jobbar med vad, Anders jobbar med att implementera HUR och VARFÖR genom att undervisa, förklara, utmana och ställa frågor.  Genom att samtala om samtalet får era medarbetare och ledare flera konkreta verktyg för att i vardagen fortsätta med den utvecklande reflektionen:

Det vi gör just nu leder det till det vi vill uppnå?

Anders Lundin drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt.

Vare sig det gäller organisationsutveckling, individuellt stöd eller föreläsningar är hans syfte att skapa nöjdare kunder, engagerade medarbetare och bättre resultat. Anders skapar ett framgångsrecept, sätter sitt signum, skräddarsytt för att just er organisation ska prestera på högsta nivå. Anders drivs av stolthet och utveckling för att skapa hållbara resultat hos alla de han arbetar med.

Exempel på teman och rubriker

 • Framgångsrika team
 • Förändring och Förändringsledning
 • Vad krävs för att växa?
 • Från ord till handling
 • Vi är varandras arbetsmiljö
 • Att skickliggöra varandra
 • Att hantera olikheter
 • Prestation och högpresterande team
 • Skillnaden mellan kunskap och kompetens
 • Att skapa medvetenhet om våra tankar för att möjliggöra utveckling
 • Modiga medarbetare presterar bättre
 • Vad krävs för att skapa modiga medarbetare?
 • Lagarbete och laganda

Referenser

Tack för två bra och givande dagar i Ronneby tillsammans med oss från Södra! Jag kände mig väldigt inspirerad och berörd efter dagarna.
HR-specialist, Södra Cell

Träffade personalen idag. De var väldigt, väldigt nöjda. Det som var roligt att höra, var att de fått med sig många olika saker från föreläsningen och det blev långa och intressanta diskussioner även idag utifrån din föreläsning. Det kunde inte blivit bättre. Så tack än en gång.
Förvaltningschef, Laholms Kommun

Stort tack för en fantastisk dag! Vi har kvar den goda känslan från igår och ser nu verkligen fram mot att fortsätta vårt arbete utifrån de kloka tankar som du på ett så starkt sätt delade med dig av.
Barn- och utbildningschef, Västerviks Kommun

Stort tack för i onsdags. Vi har fått jättepositiv respons på arrangemanget och på din föreläsning. Många har uppskattat den allvarsamma undertonen men i en positiv inramning. Vi är jättenöjda!
HR-strateg, Eskilstuna Kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium