Intresseanmälan

Anders Lundin

Gruppdynamik, ledarskap & kommunikation

Anders Lundin är specialiserad inom kommunikation i alla dess former. Med gedigen erfarenhet från lagidrott, näringsliv och skola har han kompetens att få med hela organisationen och få dem att gå åt samma håll. Men han vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen och att med rätt kombination skapas hållbar framgång!

Anders hjälper er att skapa och leva processen – att gå från ord till handling genom att medvetet skapa en kultur där medarbetarna funderar över frågan: ”Det vi gör just nu, leder det till det vi vill uppnå?”

Anders Lundin är en mycket erfaren och kompetent föreläsare med lång erfarenhet som tar med sin publik på en resa genom viktiga teman som tillit, psykologisk trygghet och trovärdighet.

Missa inte Anders Lundins aktuella öppna webinarium Ramar och Kramar och allt däremellan>>
En workshop tillsammans med trendanalytikern Göran Adlén. En workshop om hur man skapar en fantastisk organisation där vi handlar istället före vackra ord. Där vi känner psykologisk trygghet och tillit till varandra.

Presentation

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders Lundin hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat! Många jobbar med vad, Skickliggöra jobbar med hur och varför, genom att undervisa, förklara, utmana och ställa frågor.

Som före detta förbundskapten i handboll, pedagog och certifierad förändringsledare, har Anders en unik erfarenhet att dela med sig av.

Han har en skicklighet för att förmedla sina budskap på ett varmt, engagerande och lättförståeligt sätt. Han har en förmåga att fånga uppmärksamheten hos sina åhörare och hålla den genom hela föreläsningen. Anders föreläsningar är fulla av praktiska exempel, övningar och reflektioner som hjälper publiken att förstå och tillämpa de koncept han delar med sig av.

Anders har en fantastisk förmåga att lyssna in på ett både omtänksamt och nyfiket sätt, samtidigt som han inte värjer sig för att ställa de viktiga frågorna som skulle kunna upplevas för närgångna men som i hans sällskap alltid leder till en djupare förståelse och en mer givande dialog. Nära men aldrig obehagligt. Oavsett om samtalet rör en person, en ledningsgrupp eller en stor publik, sprider Anders värme och välvilja som skapar förtroende och tillit, och det är i det skeendet verklig förändring kan ske.

Exempel på teman och rubriker

Förbättringsledning: ”Att skickliggöra varandra” dvs. Värdegrundsarbete på riktigt. Att gå från ord till handling. Vi blir bättre på det vi tränar på. Vad tränar du på?

TEAM: Vad och hur skapas psykologisk trygghet. Ni får konkreta verktyg för hur ni kan arbeta för att skapa hållbara höga prestationer i ert team.

Lärande: Feedback på riktigt. Att skapa ett modigt klimat, för att våga medvetandegöra varandra så att vi gör rätt saker. Vad och hur vi skapar justa och livskraftiga relationer byggda på tillit.

Att skickliggöra varandra: Tillit, psykologisk trygghet och trovärdighet är grundstenar för hållbar hög prestation. En vetenskapligt underbyggd föreläsning som ni har nytta av direkt i er verksamhet!

Referenser

Tack för två bra och givande dagar i Ronneby tillsammans med oss från Södra! Jag kände mig väldigt inspirerad och berörd efter dagarna.
HR-specialist, Södra Cell

Träffade personalen idag. De var väldigt, väldigt nöjda. Det som var roligt att höra, var att de fått med sig många olika saker från föreläsningen och det blev långa och intressanta diskussioner även idag utifrån din föreläsning. Det kunde inte blivit bättre. Så tack än en gång.
Förvaltningschef, Laholms Kommun

Stort tack för en fantastisk dag! Vi har kvar den goda känslan från igår och ser nu verkligen fram mot att fortsätta vårt arbete utifrån de kloka tankar som du på ett så starkt sätt delade med dig av.
Barn- och utbildningschef, Västerviks Kommun

Stort tack för i onsdags. Vi har fått jättepositiv respons på arrangemanget och på din föreläsning. Många har uppskattat den allvarsamma undertonen men i en positiv inramning. Vi är jättenöjda!
HR-strateg, Eskilstuna Kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB