Intresseanmälan

Anders Lundin Fd förbundskapten i handboll

Fotograf
Minna Wallin

Att skickliggöra varandra

Anders Lundin är specialist inom kommunikation i alla dess former. Med gedigen erfarenhet från lagidrott, näringsliv och skola har han kompetens att få med hela organisationen och få dem att gå åt samma håll. Han vi vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen och att med rätt kombination skapas hållbar framgång!

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturen skapas av era vanor som i sin tur är avtryck av människors värderingar. Alla handlingar i stort och smått påverkar. De beteenden ni övar på i vardagen bygger eller raserar era värderingar.  Så vad tränar ni på hos er?

Boka en praktisk och inspirerande föreläsning med Anders Lundin hos Skillspartner. 

Presentation

Anders Lundin hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat!

Många jobbar med vad, Anders jobbar med att implementera HUR och VARFÖR genom att undervisa, förklara, utmana och ställa frågor.  Genom att samtala om samtalet får era medarbetare och ledare flera konkreta verktyg för att i vardagen fortsätta med den utvecklande reflektionen:

Det vi gör just nu leder det till det vi vill uppnå?

Anders Lundin drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt.

Vare sig det gäller organisationsutveckling, individuellt stöd eller föreläsningar är hans syfte att skapa nöjdare kunder, engagerade medarbetare och bättre resultat. Anders skapar ett framgångsrecept, sätter sitt signum, skräddarsytt för att just er organisation ska prestera på högsta nivå. Anders drivs av stolthet och utveckling för att skapa hållbara resultat hos alla de han arbetar med.

Exempel på teman och rubriker

 • Framgångsrika team
 • Förändring och Förändringsledning
 • Vad krävs för att växa?
 • Från ord till handling
 • Vi är varandras arbetsmiljö
 • Att skickliggöra varandra
 • Att hantera olikheter
 • Prestation och högpresterande team
 • Skillnaden mellan kunskap och kompetens
 • Att skapa medvetenhet om våra tankar för att möjliggöra utveckling
 • Modiga medarbetare presterar bättre
 • Vad krävs för att skapa modiga medarbetare?
 • Lagarbete och laganda

Referenser

Tack för två bra och givande dagar i Ronneby tillsammans med oss från Södra! Jag kände mig väldigt inspirerad och berörd efter dagarna.
HR-specialist, Södra Cell

Träffade personalen idag. De var väldigt, väldigt nöjda. Det som var roligt att höra, var att de fått med sig många olika saker från föreläsningen och det blev långa och intressanta diskussioner även idag utifrån din föreläsning. Det kunde inte blivit bättre. Så tack än en gång.
Förvaltningschef, Laholms Kommun

Stort tack för en fantastisk dag! Vi har kvar den goda känslan från igår och ser nu verkligen fram mot att fortsätta vårt arbete utifrån de kloka tankar som du på ett så starkt sätt delade med dig av.
Barn- och utbildningschef, Västerviks Kommun

Stort tack för i onsdags. Vi har fått jättepositiv respons på arrangemanget och på din föreläsning. Många har uppskattat den allvarsamma undertonen men i en positiv inramning. Vi är jättenöjda!
HR-strateg, Eskilstuna Kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision