Struktur & effektivitet

Kurser

 • Skaffa superstruktur och få mer tid över

  En praktiskt inriktad utbildning eller föreläsning där du som deltagare får lära dig konkreta och beprövade metoder och verktyg som hjälper dig att smartare organisera, fokusera och automatisera och därmed får mer tid över till det som är viktigt för dig och för verksamheten. Våra föreläsningar och utbildningar hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Struktur behöver varken vara svårt eller tråkigt. 

  Läs mer
 • Personlig effektivitet

  Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete? I den här handfasta kursen får du lära dig hur du genom att organisera, fokusera och automatisera kan få mer tid över – och mer pengar in.

  Läs mer
 • Effektiv mötesteknik

  Utbildningar, föreläsningar workshops för er som vill förbättra er mötesteknik med Sveriges främsta utbildare inom området. Lär er hur man genom struktur, spelregler leder agendan och formar effektiva möten.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards