Struktur & effektivitet

Kurser

 • Skaffa superstruktur och få mer tid över

  En praktiskt inriktad utbildning eller föreläsning där du som deltagare får lära dig konkreta och beprövade metoder och verktyg som hjälper dig att smartare organisera, fokusera och automatisera och därmed får mer tid över till det som är viktigt för dig och för verksamheten. Våra föreläsningar och utbildningar hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Struktur behöver varken vara svårt eller tråkigt. 

  Läs mer
 • Personlig effektivitet

  Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete? I den här handfasta kursen får du lära dig hur du genom att organisera, fokusera och automatisera kan få mer tid över – och mer pengar in.

  Läs mer
 • Effektiv mötesteknik

  Utbildningar, föreläsningar workshops för er som vill förbättra er mötesteknik med Sveriges främsta utbildare inom området. Lär er hur man genom struktur, spelregler leder agendan och formar effektiva möten.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun