Struktur & effektivitet

Kurser

 • Skaffa superstruktur och få mer tid över

  En praktiskt inriktad utbildning eller föreläsning där du som deltagare får lära dig konkreta och beprövade metoder och verktyg som hjälper dig att smartare organisera, fokusera och automatisera och därmed får mer tid över till det som är viktigt för dig och för verksamheten. Våra föreläsningar och utbildningar hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Struktur behöver varken vara svårt eller tråkigt. 

  Läs mer
 • Personlig effektivitet

  Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete? I den här handfasta kursen får du lära dig hur du genom att organisera, fokusera och automatisera kan få mer tid över – och mer pengar in.

  Läs mer
 • Effektiv mötesteknik

  Utbildningar, föreläsningar workshops för er som vill förbättra er mötesteknik med Sveriges främsta utbildare inom området. Lär er hur man genom struktur, spelregler leder agendan och formar effektiva möten.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision