Skaffa superstruktur och få mer tid över

I sina praktiskt inriktade föreläsningar och utbildningar lär David Stiernholm ut konkreta och beprövade metoder och verktyg som hjälper dig att smartare organisera, fokusera och automatisera och därmed får mer tid över till det som är viktigt för dig och för verksamheten. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete?

Om du frågar David Stiernholm, Sveriges enda struktör är svaret ja. I den här inspirerande strukturföreläsningen, som kan genomföras i olika omfattning visar han hur du genom att organisera, fokusera och automatisera får mer tid över till det som är viktigt – för dig och för verksamheten.

Det här lära du dig

  • vet du hur du bör prioritera, strukturera och fokusera
  • kan du få mer gjort på kortare tid (och alltså få mer tid över)
  • slipper du blir stressad över allt som du måste göra
  • är du minst ett steg närmare att bli mer strukturerad
  • vill du direkt sätta igång med att förenkla ditt dagliga arbete

David blandar uppfriskande tankar med handfasta tips och humor, och ger dig en massa konkreta tips, som du kan börja använda direkt – både på jobbet och i vardagen. Du lär snart märka hur du blir mer strukturerad och effektiv.

Om utbildaren
David Stiernholm arbetar som struktör, föreläsare och utbildare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Han har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, IT-chef och ställföreträdande VD.

Läs mer om David Stiernholm här>>

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

 

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB