Intresseanmälan

David Stiernholm Struktör

Fotograf
Anna Sigvardsson

Bli superstrukturerad och få mer tid över

David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Allting kan göras enklare! ”Struktur” Låter det tråkigt?  Tänk om.
– David Stiernholm

Att få ordning på alla dina uppgifter gör dig mindre stressad och mer effektiv. Här är mannen som visar dig hur!

Sugen på en föreläsning med David Stiernholm som leder till konkreta tips om organisering. Kontakta hos på Skillspartner så svarar vi på fler frågor och fungeringar.

Presentation

David Stiernholm arbetar sedan 2004 som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet.

Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.

David Stiernholm är aktuell med boken Super Structured: How to overcome chaos and win back time, som är den engelskspråkiga utgåvan av boken Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete, publicerad 2015.

David Stiernholm har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har 1995-2003 arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, it-chef och ställföreträdande vd.

David Stiernholm lär dig bli mer strukturerad och nå högre personlig effektivitet. Struktur gör dig mer fri och effektiv. Låt David dela med sig av sina bästa strukturtips!

Referenser

Efter att ha lyssnat på superstruktören David Stiernholm sänker sig både ett lugn och ett starkt behov av att dra igång sitt eget strukturarbete! Med härligt igenkännande exempel ger David konkreta tips och råd på hur man, i sin vardag, kan underlätta för sig själv och få mer gjort och använda sin arbetstid mer effektivt.
HR-specialist, Sigtuna kommun

Spot on, David! Igenkänningsgraden var stor och skratten var befriande! Vi sitter ju alla i situationen där vi bollar vårt produktiva arbete mot alla inkommande mail, telefon, chat och uppsökande kollegor – och planen för dagen går ju ofta åt pipan.. Särskilt så uppskattade vi den lättsamma ”förpackningen” på det viktiga området ”struktur” och de tydliga, handfasta tipsen.
VD, Visma Software AB

Inspirerande, roligt, praktiskt och lärorikt!
Advokat/Partner, Rosengrens Advokatbyrå i Göteborg AB

Bästa jag hört på länge! Tack för att du lyckas förändra bilden av struktur för oss vanliga dödliga kaosmänniskor. Från torrt och ouppnåeligt till hanterbart och vettigt – och dessutom fick du oss att skratta på vägen. Imponerande!
Redaktionschef, Motivation.se

Superduktig föreläsare som lyckas få ett ganska tråkigt ämne att faktiskt bli roligt. Många entusiastiska medarbetare lämnade föreläsningen med ny input och energi att strukturera sitt arbete. Vi är många som redan påbörjat vårt strukturerande av mail och skrivbord och det känns riktigt bra. Ser gärna ett fortsatt samarbete med dig, David.
Personalspecialist, Finansinspektionen

Så snabbt har sällan 90 minuter passerat. Det är ett av många omdömen i vår organisation efter att ha fått ta del av Davids viktiga och underhållande föreläsning. Att under en så kort tid få så många konkreta och direkt omsättningsbara tips för ökad effektivitet och mindre stress är mycket värt för vår organisation och mina kollegor.
HR-specialist, Stadsledningskontoret, Göteborgs Stad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun