Team & Medarbetarskap

Idag har vi ett arbetsliv med hög självständighet och stort personligt ansvar. Samtidigt sker förändringar i snabb takt. Individuella reaktioner på förändring påverkar teamet. En del av oss ser en möjlighet till utveckling, andra känner oro. Utmaningen är att vara mentalt rustad och ha en handlingsberedskap.

Kurser

 • Personlig effektivitet

  Genom att förstå hur hjärnan fungerar blir vi medvetna om de val vi gör, vi blir bättre på att hantera stress, samarbeta och uppnå vår fulla arbetskapacitet. Under denna utbildning kommer du ur ett neurologiskt perspektiv få lära dig hur du skapar ett hållbart sätt att arbeta effektivt utan att stressa.

  Läs mer
 • Hör du i syne - en föreläsning om samarbete, arbetsglädje, konflikthantering & kommunikation

  En fartfylld föreläsning om samarbete, arbetsglädje, konflikthantering och kommunikation i en enda rolig röra! I dagens digitala värld har förmågan att skapa givande möten och relationer blivit viktigare än någonsin. Hör du i syne?! är full med insikter, övningar, roliga historier och framförallt konkreta verktyg som deltagarna kan applicera i vardagen, direkt efter föreläsningen.

  Läs mer
 • Bygg ditt team - utmana ditt företag att nå nya höjder

  Tillsamans med Sveriges främsta bergsklättare, Fredrik Sträng, erbjuder vi hel- och halvdags grupputveckling på klättervägg i kombination med inspirerande föredrag.

  Läs mer
 • Personlighetsstilar och hur man skapar effektiva, fungerande arbetsgrupper

  Genom att, som ledare och arbetsgrupp, skapa en medvetenhet runt olika personliga stilar kommer en effektivare kommunikation växa fram och med det ökad effektivitet i arbetet.

  Läs mer
 • Samspel, utspel och frispel

  Föreläsning,  seminarium eller workshop med fokus på hur man kan skapa ett bra samarbetsklimat och förebygga onödiga missförstånd och konflikter.

  Läs mer
 • Rädda liv med fart, siren och blåljus - skräddarsydd utbildning personal inom räddningstjänsten

  Skillspartner erbjuder tillsammans med Rigmor Robèrt, läkare, psykoterapeut, samhällsdebattör, skräddarsydda föreläsningar, seminarier och utbildningar inom området bemötande mot patienter samt att samarbeta i team med kamrater och chefer. Rigmor belyser i denna utbildning arbetet vid livets yttersta gräns.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB