Medarbetarskap & Teamutveckling

Workshops och utbildningar inom medarbetarskap, teamutveckling, samarbete och självledarskap.

Kurser

 • Våga tänka stort

  En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring i en tid av utmaningar!

  Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Idag, när många tvingas jobba hemifrån, är rätt fokus, attityd och inställning viktigare resurser än någonsin för att kunna hålla motivationen och arbetsglädjen uppe.

  Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, eller hålla lågan i organisationen brinnande!

  Föreläsare är Eric Thyrell.

  Läs mer
 • Distansarbete och hjärnan

  Hur vi skapar de bästa förutsättningarna för kreativitet, motivation och arbetsglädje när vi distansarbetar

  Gabriella Wejlid bjuder på en inspirerande föreläsning om att arbeta på distans.

  Hon talar om hur vi skapar de bästa förutsättningarna för kreativitet, motivation och arbetsglädje när vi distansarbetar. Hur sätter vi fart på kreativiteten när vi inte spontanpratar med kollegor?  Hur hanterar vi nya former av distraktioner? Och hur skapar vi en gemenskap som ger motivation, energi och arbetsglädje?

  Läs mer
 • Tankens kraft kan försätta berg

  Fredrik Sträng är Närkes-killen som var mobbad, notorisk höjdrädd och som gick i terapi för sin dödsångest till att bli Skandinaviens främsta höghöjdsklättrare med bland annat 9 toppar ovanför 8 000 m och ett Guinness världsrekord. Efter klättringar på liv och död, och där Mount Everest var ett av bergen som Fredrik bestigit, så vet han att det är hans inställning avgör om han lyckas eller misslyckas, om han överlever eller inte.

  Nyckeln är att ha j-vligt kul på jobbet, älska motvind och inse att om inte mina tankar, tal och beteenden för mig närmare mitt mål så kommer jag inte att nå mitt mål.

  Läs mer
 • Personlighetsstilar och hur man skapar effektiva, fungerande arbetsgrupper

  Genom att, som ledare och arbetsgrupp, skapa en medvetenhet runt olika personliga stilar kommer en effektivare kommunikation växa fram och med det ökad effektivitet i arbetet.

  Läs mer
 • Personlig effektivitet

  Genom att förstå hur hjärnan fungerar blir vi medvetna om de val vi gör, vi blir bättre på att hantera stress, samarbeta och uppnå vår fulla arbetskapacitet. Under denna utbildning kommer du ur ett neurologiskt perspektiv få lära dig hur du skapar ett hållbart sätt att arbeta effektivt utan att stressa.

  Läs mer
 • Samspel, utspel och frispel

  Föreläsning,  seminarium eller workshop med fokus på hur man kan skapa ett bra samarbetsklimat och förebygga onödiga missförstånd och konflikter.

  Läs mer
 • Hör du i syne - en föreläsning om samarbete, arbetsglädje, konflikthantering & kommunikation

  En fartfylld föreläsning om samarbete, arbetsglädje, konflikthantering och kommunikation i en enda rolig röra! I dagens digitala värld har förmågan att skapa givande möten och relationer blivit viktigare än någonsin. Hör du i syne?! är full med insikter, övningar, roliga historier och framförallt konkreta verktyg som deltagarna kan applicera i vardagen, direkt efter föreläsningen.

  Läs mer
 • Rädda liv med fart, siren och blåljus - skräddarsydd utbildning personal inom räddningstjänsten

  Skillspartner erbjuder tillsammans med Rigmor Robèrt, läkare, psykoterapeut, samhällsdebattör, skräddarsydda föreläsningar, seminarier och utbildningar inom området bemötande mot patienter samt att samarbeta i team med kamrater och chefer. Rigmor belyser i denna utbildning arbetet vid livets yttersta gräns.

  Läs mer
 • Bygg ditt team - utmana ditt företag att nå nya höjder

  Tillsamans med Sveriges främsta bergsklättare, Fredrik Sträng, erbjuder vi hel- och halvdags grupputveckling på klättervägg i kombination med inspirerande föredrag.

  Läs mer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards