Tankens kraft kan försätta berg

Fredrik Sträng har tidigare hållit inspirerande föredrag – live via satellit – från 6 700 m på 8 000 m berget Dhaulagiri, live via satellit mitt i Antarktis (-38 C) för 500 personer och live via satellit på 7 000 m höjd på det majestätiska Mount Everest i Tibet för ivriga lyssnare som gav Fredrik stående ovationer.

Nu erbjuder Fredrik online föredrag för att öka ert företags motståndskraft och uthållighet i tider då vår karaktär sätts på prov.

Exempel på inriktning och ämnen;

 • Ledarskap på liv och död – walk the talk
 • Beslutsprocesser i extrema miljöer – orientering, beslut, order
 • Motivation och viljestyrka – ditt bästa jag oftare
 • Vinnarkultur – implementera elitidrottarnas vinnarattityd i företaget

Fredrik Sträng på  TEDx-samtal i Göteborg där han talade om ”vår dysfunktionella relation till risk”: https://www.youtube.com/watch?v=bt2PNTcSN-8&feature=youtu.be

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun