Tankens kraft kan försätta berg

Fredrik Sträng har tidigare hållit inspirerande föredrag – live via satellit – från 6 700 m på 8 000 m berget Dhaulagiri, live via satellit mitt i Antarktis (-38 C) för 500 personer och live via satellit på 7 000 m höjd på det majestätiska Mount Everest i Tibet för ivriga lyssnare som gav Fredrik stående ovationer.

Nu erbjuder Fredrik online föredrag för att öka ert företags motståndskraft och uthållighet i tider då vår karaktär sätts på prov.

Exempel på inriktning och ämnen;

 • Ledarskap på liv och död – walk the talk
 • Beslutsprocesser i extrema miljöer – orientering, beslut, order
 • Motivation och viljestyrka – ditt bästa jag oftare
 • Vinnarkultur – implementera elitidrottarnas vinnarattityd i företaget

Fredrik Sträng på  TEDx-samtal i Göteborg där han talade om ”vår dysfunktionella relation till risk”: https://www.youtube.com/watch?v=bt2PNTcSN-8&feature=youtu.be

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB