Distansarbete och hjärnan

En inspirerande föreläsning om att arbeta på distans.

Hur vi skapar de bästa förutsättningarna för kreativitet, motivation och arbetsglädje när vi distansarbetar.

Vi ser hur vi kan få ut bästa möjliga av distansarbete. Hur sätter vi fart på kreativiteten när vi inte spontanpratar med kollegor?  Hur hanterar vi nya former av distraktioner? Och hur skapar vi en gemenskap som ger motivation, energi och arbetsglädje?

Seminariet kan anpassas efter era behov.

Vi kommer bland annat att titta på;

1. Öka kreativiteten
Stärk förmågan att tänka helt nytt! Vi ser vad kreativitet är och hur man kan plocka fram sin kreativitet just när man behöver den. Vi ser hur man sätter fart på idéflöde och inspirationskickar, både där man spånar själv och genom att i rätt fas diskutera med andra.

Hitta fokus
När vi arbetar fokuserat blir vi mer effektiva, känner större arbetsglädje och upplever mindre stress. Men hur hittar vi fokus när vi så lätt blir distraherade? Vi ser hur vi tränar upp vår förmåga att fokusera, hur vi hanterar inre och yttre distraktioner och vilka verktyg vi kan ta hjälp av.

Skapa gemenskap
Att känna gemenskap, att arbeta mot gemensamma mål och få feedback är viktiga delar för vår motivation. Hur hanterar vi dessa behov när vi distansarbetar? Och hur hanterar vi individuella skillnader kring hur mycket och på vilket sätt vi vill ha kontakt?

Motivation och hjärnans belöningssystem
Hur tar man hjälp av hjärnans belöningssystem för att öka sin arbetsglädje och motivation? Vi ser vad skillnaden är mellan yttre och inre motivation, och hur vi själva kan sätta fart på båda för att ha roligare på jobbet och nå dit vi vill!

Läs mer om Gabriella Wejlid>>

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium