Personlig effektivitet

Genom att förstå hur hjärnan fungerar blir vi medvetna om de val vi gör, vi blir bättre på att hantera stress, samarbeta och uppnå vår fulla arbetskapacitet. Under denna utbildning kommer du ur ett neurologiskt perspektiv få lära dig hur du skapar ett hållbart sätt att arbeta effektivt utan att stressa.

Vi upplever ofta hur våra arbetsuppgifter hopar sig och när vi kommer hem känns det som om vi inte hunnit med det vi skulle gjort. Att hantera sig själv och sin tid på ett professionellt och effektivt sätt kan vara avgörande för att lyckas i sitt arbete.

Lär dig skapa ett hållbart sätt att arbeta effektivt utan stress. Genom att förstå hur hjärnan fungerar blir vi medvetna om de val vi gör, vi blir bättre på stresshantering, samarbeta och kan uppnå vår fulla arbetskapacitet. För mer info ring Skillspartner, tel 08-684 049 24.Genom att ha fokus på syfte och mål blir prioriteringarna mycket lättare. I pressade situationer är det lätt att stressen kryper på och då kan det vara svårt att göra rätt val bland alla uppgifter som pockar på.

Det kan vara svårt att skilja på vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt och vi kan falla i fällan att ta det som är bråttom först.

Under kursen kommer du som deltagare få lära dig enkla metoder och tekniker som gör att du lättare kan välja hur och vad du ska göra för att nå resultat.

Utbildningen vänder sig till alla som i sitt yrkesliv upplever behov av att få tiden att räcka till på ett bättre sätt.

Smakprov ur innehållet

 • Syfte och mål med mitt arbete
 • Prioritera och tidsplanera
 • Skilj på viktigt och bråttom
 • Skapa en vana av att agera direkt
 • Hur min stil påverkar mitt sätt att hantera tid
 • Strategier för effektiva val
 • Stressmedvetenhet

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun