Personlig effektivitet

Genom att förstå hur hjärnan fungerar blir vi medvetna om de val vi gör, vi blir bättre på att hantera stress, samarbeta och uppnå vår fulla arbetskapacitet. Under denna utbildning kommer du ur ett neurologiskt perspektiv få lära dig hur du skapar ett hållbart sätt att arbeta effektivt utan att stressa.

Vi upplever ofta hur våra arbetsuppgifter hopar sig och när vi kommer hem känns det som om vi inte hunnit med det vi skulle gjort. Att hantera sig själv och sin tid på ett professionellt och effektivt sätt kan vara avgörande för att lyckas i sitt arbete.

Lär dig skapa ett hållbart sätt att arbeta effektivt utan stress. Genom att förstå hur hjärnan fungerar blir vi medvetna om de val vi gör, vi blir bättre på stresshantering, samarbeta och kan uppnå vår fulla arbetskapacitet. För mer info ring Skillspartner, tel 08-684 049 24.Genom att ha fokus på syfte och mål blir prioriteringarna mycket lättare. I pressade situationer är det lätt att stressen kryper på och då kan det vara svårt att göra rätt val bland alla uppgifter som pockar på.

Det kan vara svårt att skilja på vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt och vi kan falla i fällan att ta det som är bråttom först.

Under kursen kommer du som deltagare få lära dig enkla metoder och tekniker som gör att du lättare kan välja hur och vad du ska göra för att nå resultat.

Utbildningen vänder sig till alla som i sitt yrkesliv upplever behov av att få tiden att räcka till på ett bättre sätt.

Smakprov ur innehållet

 • Syfte och mål med mitt arbete
 • Prioritera och tidsplanera
 • Skilj på viktigt och bråttom
 • Skapa en vana av att agera direkt
 • Hur min stil påverkar mitt sätt att hantera tid
 • Strategier för effektiva val
 • Stressmedvetenhet

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium