Bygg ditt team – utmana ditt företag att nå nya höjder

Tillsammans med Sveriges främsta bergsklättare, Fredrik Sträng, erbjuder vi hel- och halvdags grupputveckling på klättervägg i kombination med inspirerande föredrag.

Denna team-aktivitet lämpar sig för företag och organisationer som vill spänna bågen och sikta mot de riktigt höga topparna/målen samt svetsa samman teamet genom att utmana sina rädslor och lita på sina medarbetare.

Under dagen coachas deltagarna i:

 • Coachande vinnarkultur
  Implementera elitidrottarens vinnarinstikt i företaget.
 • Grupputveckling
  Under en halvdag svetsas ni samman till ett team på utmanande klättarväggar.
 • Vikten av god hälsa
  Med ett god hälsa förbättras villkor och möjligheter för att uppnå önskvärda resultat.
 • Tillit
  Tillit är viktigt på en arbetsplats för att vet var man har sina kollegor och att man kan räkna med dem. Men ”trust is earned” som det heter, och innan förtroende skapas mellan medarbetare så är det upp till bevis. Inom klättringen lägger du ditt liv i din väns händer. Med klätterövningar lär ni er ”check, doubble check och trouble check” så att inget kan gå fel och då vågar ni även lita på era medarbetare.


Programförslag

1

VD hälsar välkomna och presenterar syftet och målet med dagen. Fredrik Sträng föreläser på temat ”Tankens kraft kan försätta berg”, vilket är en attityd och inställning till livet som gör oss framgångsrikare och mera rustade för att hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt.

2

Efter föredraget tar vi på oss klätterskor och beger oss till klätterhallen där vi får en genomgång av hjälpinstruktörerna. Vi börjar med höghöjdsbanan som går längs taket på den cirka 15 meter höga byggnaden.

3

Efter vi har värmt upp med höghöjdsbanan väntar utmaningen ”KC Kampen”. Ni ska nu leta bokstäver som sitter utspridda längst upp i taket på olika klätterleder i salen. När ni samlat bokstäverna kommer de att bilda ett ord som ni ska lista ut vad det är.

4

Slutligen kommer en duell att avgöra vem som tar hem ”speed climb” i tävlingen. Ni utmanas två och två att på snabbast möjliga tid klätta en identisk led.


Aktiviteten kan genomföras inomhus året runt i Stockholm och Solna. Alternativt kommer vi med klättervägg till er.


Om Fredrik Sträng

Fredrik Sträng. Äventyrare, Bergsklättrare, Föreläsare. Fredrik Sträng har gjort åtta 8000 m expeditioner. Föreläser om motivation, kreativt tänkande, teamutveckling och entreprenörskap för alla som känner för att knäcka sitt eget "Mount Everest”. Ring Skillspartner - 08-684 049 24.Fredrik Sträng leder events för företag där syftet är att motivera och ge verktyg för att skap en positiv attityd, skaffa rätt mental inställning och skapa ett vinnande team.

Fredrik Sträng har klättrat sex av jordens 8 000-metersberg inklusive Mount Everest. Han har satt Guiness världsrekord som förste svensk att ha klättrat de officiella 7 Summits, dvs det högsta berget på varje kontinent. Fredrik har gjort dokumentärfilmer för TV4, SVT och gett ut två böcker.

Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t ex Volvo, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, ESR-Group, Skanska. Alfa Laval, etc.

Läs mer om Fredrik Sträng>>

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium