Lite roligare föreläsningar om förändring, arbetsglädje, teamwork & kommunikation

Med en stor dos närvaro, energi och humor inspirerar Eric Thyrell företag och organisationer inom offentliga verksamheter i ämnen som kommunikation, förändring, konflikthantering, teamwork, arbetsglädje, bemötande och försäljning. Han har föreläst för tusentals personer i Sverige, Norge och Danmark och hör till Sveriges mest anlitade föreläsare.

Eric åtar sig även uppdrag som konferencier.

Presentation

Eric Thyrells breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som publiken lätt tar till sig av. Erics föredrag är ett perfekt komplement för en kick-off eller konferensdag om man vill ha hög stämning, skratt och deltagare som sprudlar av energi.

En föreläsning med mig ska vara rolig och inspirerande, samtidigt som den ska ge konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.
– Eric Thyrell

Eric anpassar alltid upplägget utifrån kundens behov, och föreläser även på engelska.

I den långa raden av företag han utbildat och föreläst för finns bland annat, Ernst & Young, Nordea, IBM, Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån, Microsoft, Handelsbanken, Danske Bank, Swedbank, Stureplansgruppen, Logica, Bonniers Förlag, Polisen, Myresjökök och Tech Data.

Exempel på teman och rubriker

Våga tänka stort
Detta är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig/er som står inför en utmaning, målsättning eller förändring. Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre.

I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för förändring. Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera, hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan och få dig och ditt företag att brinna igen!

Hör du i syne?
En fartfylld föreläsning om samarbete, arbetsglädje, konflikthantering och kommunikation i en enda rolig röra!

I dagens digitala värld har förmågan att skapa givande möten och relationer blivit viktigare än någonsin.

Eric Thyrell levererar en mycket humoristisk och lättsmält föreläsning med ett viktigt och allvarligt budskap. Hör du i syne?! är full med insikter, övningar, roliga historier och framförallt konkreta verktyg som deltagarna kan applicera i vardagen, direkt efter föreläsningen.

Det här är en föreläsning utan en enda powerpoint!

Att sälja med hjärtat
En inspirerande och rolig föreläsning om försäljning som är den perfekta avslutningen på en Kick off eller konferens om du vill ha skratt, motivation och mycket ”aha-upplevelser”.

Att sälja med hjärtat! Oavsett om du är förälder, chef, säljare eller uppfinnare som vill bli bättre på att få dina barn, dina anställda, dina kollegor etc att ta till sig av dina ideér, produkter eller förslag, så har du stor nytta av att lära dig konsten att få andra att se det du ser och få dom att ta till sig av det du försöker sälja in.

Dagens kunder är mycket mer pålästa och ställer högre krav på service, kunnande och bemötande. En säljare idag måste förstå att försäljning handlar om att hjälpa kunden att köpa. Säljaren måste först sälja sig själv och vara mer insatt i sin påtänkta kunds situation och behov.

Att sälja är något vi alla gör dagligen och föreläsningen: Att sälja med hjärtat, tar på ett roligt sätt upp vanliga fördomar och rädslor runt försäljning, samt ger handfasta tips på hur vi bättre skapar en givande och långsiktig relation med kunderna.

Övningar och strategier för ökad försäljning varvas med målande historier man lätt känner igen sig i och som får lyssnarna motiverade

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium