Intresseanmälan

Eric Thyrell Föreläsare & inspiratör

Lite roligare föreläsningar om förändring, arbetsglädje, teamwork & kommunikation

Med en stor dos närvaro, energi och humor inspirerar Eric Thyrell företag och organisationer inom offentliga verksamheter i ämnen som kommunikation, förändring, konflikthantering, teamwork, arbetsglädje, bemötande och försäljning. Han har föreläst för tusentals personer i Sverige, Norge och Danmark och hör till Sveriges mest anlitade föreläsare.

Eric åtar sig uppdrag som föreläsare, inspiratör, utbildare och konferencier.

Presentation

Eric Thyrells breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som publiken lätt tar till sig av. Erics föredrag är ett perfekt komplement för en kick-off eller konferensdag om man vill ha hög stämning, skratt och deltagare som sprudlar av energi.

En föreläsning med mig ska vara rolig och inspirerande, samtidigt som den ska ge konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.
– Eric Thyrell, föreläsare & inspiratör

Eric anpassar alltid upplägget utifrån kundens behov, och föreläser även på engelska.

I den långa raden av företag han utbildat och föreläst för finns bland annat, Ernst & Young, Nordea, IBM, Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån, Microsoft, Handelsbanken, Danske Bank, Swedbank, Stureplansgruppen, Logica, Bonniers Förlag, Polisen, Myresjökök och Tech Data.

Exempel på teman och rubriker

VÅGA TÄNKA STORT!
– En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring i en tid av utmaningar!

Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band.

Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre.

I en kraftigt ökad konkurrens på affärs- och arbetsmarknaden, samt den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar.

Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke- och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?

Idag när många tvingas jobba hemifrån, är rätt fokus, attityd och inställning viktigare resurser än någonsin för att kunna hålla motivationen och arbetsglädjen uppe.

Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, eller hålla lågan i organisationen brinnande!

Ur innehållet;

 • En förändring innebär inte alltid en förbättring, men en förbättring kräver alltid en förändring!
 • Hur du  skapar stora positiva förändringar hos dig själv snabbt!
 • Fem värdeord varje företag bör jobba med, för att hänga med i den snabba förändring marknaden genomgår nu.
 • Mod är inte avsaknaden av rädsla, det är att agera trots rädsla.
 • Tre faktorer som ofta håller oss tillbaka från att nå våra mål, eller att lyckas med en förändring.
 • Mod är inte avsaknaden av rädsla, det är att agera trots rädsla.
 • Rätt attityd är viktigare än kunskap.
 • Hur våra valda sanningar ofta begränsar oss i livet.
 • Om det du gör inte fungerar, byt strategi!
 • Vi sitter alla på en oändlig potential, hur lockar vi fram den?
 • Om du vill ha nya resultat, tankar eller känslor, måste du också våga göra något annorlunda.
 • Det enda sanna misslyckandet är att ge upp.
 • Alla vill ha omväxling, men ingen gillar förändring.
 • Rätt attityd är viktigare än kunskap.
 • Rädslan att misslyckas är ofta större än viljan att lyckas.
 • Om du ändå ska tänka, varför inte tänka stort?
 • Det vi fokuserar på växer

 

Hör du i syne?
En fartfylld föreläsning om samarbete, arbetsglädje, konflikthantering och kommunikation i en enda rolig röra!

I dagens digitala värld har förmågan att skapa givande möten och relationer blivit viktigare än någonsin.

Eric Thyrell levererar en mycket humoristisk och lättsmält föreläsning med ett viktigt och allvarligt budskap. Hör du i syne?! är full med insikter, övningar, roliga historier och framförallt konkreta verktyg som deltagarna kan applicera i vardagen, direkt efter föreläsningen.

Det här är en föreläsning utan en enda powerpoint!

Att sälja med hjärtat
En inspirerande och rolig föreläsning om försäljning som är den perfekta avslutningen på en Kick off eller konferens om du vill ha skratt, motivation och mycket ”aha-upplevelser”.

Att sälja med hjärtat! Oavsett om du är förälder, chef, säljare eller uppfinnare som vill bli bättre på att få dina barn, dina anställda, dina kollegor etc att ta till sig av dina ideér, produkter eller förslag, så har du stor nytta av att lära dig konsten att få andra att se det du ser och få dom att ta till sig av det du försöker sälja in.

Dagens kunder är mycket mer pålästa och ställer högre krav på service, kunnande och bemötande. En säljare idag måste förstå att försäljning handlar om att hjälpa kunden att köpa. Säljaren måste först sälja sig själv och vara mer insatt i sin påtänkta kunds situation och behov.

Att sälja är något vi alla gör dagligen och föreläsningen: Att sälja med hjärtat, tar på ett roligt sätt upp vanliga fördomar och rädslor runt försäljning, samt ger handfasta tips på hur vi bättre skapar en givande och långsiktig relation med kunderna.

Övningar och strategier för ökad försäljning varvas med målande historier man lätt känner igen sig i och som får lyssnarna motiverade

Referenser

Jag vill bara tacka för de väldigt fina, positiva, roliga, tänkvärda, känslosamma, inspirerande föreläsningarna som du gav oss i förra veckan. Jag har bara fått positiva reaktioner och det verkar som att alla fick med sig något gott från dagen som vi kommer att ha nytta av i vårt arbete.
Hallsberg kommun

Eric Thyrell var en fantastisk föreläsare som avslutning på vår konferens! Med högt tempo, energi, entusiasm och engagemang gav han oss alla många skratt och användbara verktyg.
Ernst & Young

Eric var oerhört lyhörd till våra önskemål inför föreläsningen och  levererade en fantastisk föreläsning med skärpa och humor. Han lyckades få alla medarbetare att bli aktiva deltagare istället  för passiva lyssnare.
Systembolaget

Eric Thyrell  lyckades fånga publiken genom en säljutbildning som var på en bra nivå, nytänkande och underhållande. Jag kan varmt rekommendera Eric till andra.
AFRY

Eric Var helt grym, inspirerande och lyckades blanda allvar med humor, det bästa jag hört.
Svenska Spel

Om man tar humor, fakta, show, energi, tankeställare, & inspiration och skakar om, så får man Eric Thyrell. ​Det här gick rakt in i hjärtat.
Nilsongroup

Eric höll en insiktsfull föreläsning med hög igenkänningsfaktor, han hade hög närvaro och en behaglig avvägning mellan skämt och allvar.
Försvarsmakten

Eric gjorde en gedigen insats som grep tag om deltagarna på ett märkbart sätt. Denna föreläsning blev till något som består, långt efter att man lämnat salen.
TELENOR

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB