Får vi bjuda på frukost eller lunch?

Datum 16 maj, 2023
Tid Kl 07.30-09.30 Frukostmöte - Kl 11.30-14.00 Lunchmöte
Plats Sky High Meetings, Turning Torso, Malmö

07.30-09-30 Frukostmötet
Så skapar du en hållbar intern kommunikation och möteskultur

De sista 20 åren innan pandemin ökade de interna mötena med 50% och under pandemin ökade de med ytterligare 10%.

Trots att de flesta anser att det är alldeles för många möten och att de i många fall är mediokra och inte uppnår den effekt man vill ha så är det få som ser detta som en strategisk fråga. Av all arbetstid, för tjänstepersoner, i Sverige är 30% mötestid och för chefer mellan 50-90%.

Under den här frukosten kommer Heléne Arvidsson och Micke Darmell, Sveriges främsta mötesexperter, dela med sig av sina bästa råd för hur ni kan förbättra era möten. De konkreta verktyg de delar med sig av frigör tid, ökar måluppfyllelsen, skapar engagemang och motivation och bidrar till en syftesdriven organisation.


11.30 – 14.00 Lunchmötet
Konsten att få gott om tid

Den här feelgood-föreläsningen ger en chans att reflektera kring det som skapar värde, både på arbetsplatsen och i privatlivet. Den ger en möjlighet att tänka över vårt för- hållningssätt till tid. Har vi gott om tid eller ont om tid? Går tiden fort eller långsamt? Den ger insikt i på vilket sätt goda relationer kan påverka våra liv i en positiv mening.

Föreläsningen är varm och med glimten i ögat där många skratt utlovas.

Du är välkommen att anmäla dig och en kollega! Ange om du/ni vill delta vid frukostmötet eller lunchmötet. Vid anmälan uppge Ditt och kollegans namn och kontaktuppgifter.


Om talarna

Heléne Arvidsson har 20 års erfarenhet att driva förändring och skapa vinnande, välmående organisationer och team. Först med erfarenhet från ledande befattningar inom Scandic-koncernen och sedan som konsult, föreläsare och rådgivare.

Micke Darmell är föreläsare och författare. Han har arbetat med möten ur olika perspektiv i 30 år. 2020 vann han eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset” – ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer.”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun