Besvärliga människor

Datum 14 november, 2023
Tid 12.00 - 12.40
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Ta del av Helena Binghams inspirerande lunchwebinarium och lär dig några konkreta verktyg hur du kan hantera besvärliga människor på arbetsplatsen och i privatlivet.

Helena ger åhörarna ökad kunskap om detta viktiga högaktuella ämne på sitt unika engagerande, kunniga och varma sätt.
Konsekvenserna av att ha dessa ofta toxiska personligheter i sitt liv är ofta allvarliga och förödande. Helena pekar på vägen ut för de som drabbas.

Medverkande:
Helena Bingham är leg psykolog och efterfrågad föreläsare med fokus på personlighetsdrag/syndrom, särskilt på narcissism och psykopati. I hennes föreläsningar bjuds det på en blandning av fackkunskap om dessa känslomässigt instabila personligheter, som även ofta har en nedsatt empatisk förmåga, praktisk erfarenhet och konkreta exempel på hur man hanterar problematiken.

Moderator för webinariet är Jimmy Carnbrand, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun