Hur behåller man sina medarbetare

Datum 21 februari, 2024
Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Att anställa ny personal är inte gratis och det kan vara svårt att beräkna vad en rekrytering kommer att kosta i slutändan, men att det är dyrt vet vi.

Hur behåller vi våra medarbetare? Frågan dyker upp allt oftare. Den yngre generationen är mer rörlig än vad vi har sett tidigare generationer vara, fenomenet har funnits ett tag i USA och man ha kallat det The Great Resignation. Att vi får en rörligare arbetsmarknad behöver inte bara vara negativt i sig om det betyder att det är lättare att locka till sig bra medarbetare. Det är när vi förlorar bra medarbetare som det blir ett problem.

Vad är det som medarbetarna efterfrågar idag som gör att de vill stanna på en arbetsplats?

Medverkande
Christina Haugsöen har arbetat med organisation, ledarskap och medarbetarskap i 25 år. Christina arbetar tillsammans med ledare, ledningsgrupper och medarbetare för att skapa effektivitet och trivsel på arbetsplatser.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun