Från spretig grupp till effektivt team

Datum 14 mars, 2023
Tid Kl 12.00-12.40
Plats Via Teams. Länk skickas ut i god tid inför.

Att jobba i team är ofta nödvändigt idag, och att arbeta tillsammans med andra kan vara både lustfyllt och effektivt. Men när pressen är stor och förändringarna är många, tar ibland missnöjessnacket i korridorerna och vi och de-känslan över.

Hur gör man för att ta sig förbi detta och skapa en förståelse över avdelningar, olika skift och arbetsgrupper? Det är faktiskt inte så svårt som man kan tro, men det kräver ett medvetet arbetssätt. Ta del av Camilla Saarinens inspirerande lunchseminarium och få med dig några konkreta tips direkt på hur ni kan gå från spretiga grupp till sammansvetsade team på er arbetsplats!

Camilla Saarinen, ledarskapscoach och personprofilkonsult med fokus på arbetsglädje och motivation, särskilt kopplat till arbetsplatser och i förändringsprocesser.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB