Konsten att tala inför andra!

Datum 14 mars, 2024
Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Att tala inför andra människor är för de flesta förknippat med stort obehag och fjärilar i magen. Financial Times fastslog för ett tag sen att ”den främsta oberoende variabeln för yrkesmässig framgång är hur väl du kan tala inför andra”. Detta oavsett vad du jobbar med!

Och nu har vi även ett annat nytt forum vi ska nå ut och kommunicera i- det digitala. Det är en helt ny presentationsteknik att kunna framträda framför en kameralins och synas och höras på en skärm. Vart ska man titta? Hur ska man göra? Hur skapar man engagemang när man inte ser de man talar till?

Medverkande
Mi Ridell, skådespelerska och föreläsare, med över 35 års erfarenhet av att stå på både scenen och framför kameran och kommer ge dig konkreta verktyg att använda både digitalt och IRL.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg