Hållbart affärsmannaskap + Strukturerad kompetensutveckling = WinWin?!

Utmaningen med att balansera hållbarheten för individer, ledare och organisationer blir allt tydligare i vår kunskapsintensiva & oförutsägbara omvärld. Hur kan vi realisera den mest osynliga tillgången på varje organisations balansräkning? Den samlade kompetensen och förmågan att lära nytt, och därmed addera mer värde till kunder & klienter. Utveckling kostar tid, energi & pengar, oavsett om det är hård-/mjukvara eller hjärnceller som utvecklas.

Med ett ben stadigt i företagsekonomi & affärsmannaskap, och det andra förankrat inom HR har Håkan Björnqvist mer än 25 års erfarenhet från såväl multinationella organisationer som entreprenörföretag inom teknik, tjänste- och produktförsäljning samt utbildning- och skolverksamhet.

Målet är alltid att göra skillnad för ledare, specialister och team så dem konkret kan utveckla stabila relationer och hållbara resultatet. Detta skapar win-win förutsättningar både för individer och organisationer.

Presentation

Med mottot; #neverstoplearning – har Håkan Björnquist skaffat sig omfattande erfarenhet av förändringsledning kombinerat med kompetensutveckling, såväl på individ, team som organisationsnivå. Håkan har en praktisk approach med fokus på de strategiska målen, adderat med en utmärkt förmåga att inspirera till handling och facilitera workshops, vilket skapar mycket stort värde för klienterna.

Sedan 2019 utvecklar, utbildar och coachar Håkan specialister och ledare internationellt. Tidigare har han, både som utbildningsansvarig i multinationella företag, samt som konsult fokuserat på att utveckla, designa, och implementera lärande för ledare och team i olika branscher både för privat- och offentlig verksamhet. I bagaget har Håkan Björnquist har en Fil kand. inom företagsekonomi, med inriktning mot ledarskap, Human Costing & Accounting och motivation. Han har arbetat både brett och djupt i de tre stora HR-områdena:
– attrahera och rekrytera rätt kompetens, – utvärdera och vidareutveckla medarbetare – samt vid behov avveckla och lägga ned verksamheter.

Kunskapsintensiva organisationers värdefullaste tillgång, den samlade kompetensen kopplad till de strategiska målen, samt förmågan att lära nytt, är helt avgörande nu och i framtiden. Håkan bidrar genom att agera som han lär – han slutar aldrig lära nytt och integrerar kunskaperna i sina föreläsningar!

Exempel på teman och rubriker

 • Så utvecklar vår organisation den viktigaste tillgången – förmågan att lära nytt!
 • Vilka är våra strategier för affärskritiska kompetenser?
 • Affärsutveckling på riktigt, var finns potentialen med lärande?
 • Vinsten med ett starkt varför/why i vår organisation
 • Därför är det är dags att börja mäta ROL – return on learning!
 • Målen & motivationen, hur hänger det ihop?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg