Hållbart affärsmannaskap + Strukturerad kompetensutveckling = WinWin?!

Utmaningen med att balansera hållbarheten för individer, ledare och organisationer blir allt tydligare i vår kunskapsintensiva & oförutsägbara omvärld. Hur kan vi realisera den mest osynliga tillgången på varje organisations balansräkning? Den samlade kompetensen och förmågan att lära nytt, och därmed addera mer värde till kunder & klienter. Utveckling kostar tid, energi & pengar, oavsett om det är hård-/mjukvara eller hjärnceller som utvecklas.

Med ett ben stadigt i företagsekonomi & affärsmannaskap, och det andra förankrat inom HR har Håkan Björnqvist mer än 25 års erfarenhet från såväl multinationella organisationer som entreprenörföretag inom teknik, tjänste- och produktförsäljning samt utbildning- och skolverksamhet.

Målet är alltid att göra skillnad för ledare, specialister och team så dem konkret kan utveckla stabila relationer och hållbara resultatet. Detta skapar win-win förutsättningar både för individer och organisationer.

Presentation

Med mottot; #neverstoplearning – har Håkan Björnquist skaffat sig omfattande erfarenhet av förändringsledning kombinerat med kompetensutveckling, såväl på individ, team som organisationsnivå. Håkan har en praktisk approach med fokus på de strategiska målen, adderat med en utmärkt förmåga att inspirera till handling och facilitera workshops, vilket skapar mycket stort värde för klienterna.

Sedan 2019 utvecklar, utbildar och coachar Håkan specialister och ledare internationellt. Tidigare har han, både som utbildningsansvarig i multinationella företag, samt som konsult fokuserat på att utveckla, designa, och implementera lärande för ledare och team i olika branscher både för privat- och offentlig verksamhet. I bagaget har Håkan Björnquist har en Fil kand. inom företagsekonomi, med inriktning mot ledarskap, Human Costing & Accounting och motivation. Han har arbetat både brett och djupt i de tre stora HR-områdena:
– attrahera och rekrytera rätt kompetens, – utvärdera och vidareutveckla medarbetare – samt vid behov avveckla och lägga ned verksamheter.

Kunskapsintensiva organisationers värdefullaste tillgång, den samlade kompetensen kopplad till de strategiska målen, samt förmågan att lära nytt, är helt avgörande nu och i framtiden. Håkan bidrar genom att agera som han lär – han slutar aldrig lära nytt och integrerar kunskaperna i sina föreläsningar!

Exempel på teman och rubriker

 • Så utvecklar vår organisation den viktigaste tillgången – förmågan att lära nytt!
 • Vilka är våra strategier för affärskritiska kompetenser?
 • Affärsutveckling på riktigt, var finns potentialen med lärande?
 • Vinsten med ett starkt varför/why i vår organisation
 • Därför är det är dags att börja mäta ROL – return on learning!
 • Målen & motivationen, hur hänger det ihop?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards