Ramar och Kramar

Datum 18 mars, 2024
Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Hur skapar man den där goda organisationen där handling går före vackra ord. Där vi känner psykologisk trygghet, tillit och värme till varandra. Där omtanke, vänlighet, beröm, uppmuntran, empati och feedback är självklarheter. Där det finns tydliga ramar, förväntningar och rutiner. Ett arbetsplats som är äkta och där man på riktigt bryr sig om hur personalen mår. 

Vill du vara en del av och skapa en sådan organisation, ska du lyssna på den här föreläsningen där du möter den mycket erfarne Anders Lundin, som är en av landets mest rutinerade coacher och förbättringsledare, Han kommer att beskriva vad som skapar hållbara och trovärdiga miljöer. Arbetsplatser där människor känner att de får vara med och påverka, använda sin styrkor och känna att de bidrar till gruppen. Varför just ramar och kramar  är grunden för att nå framgång. 

Ett tips! Missa inte Anders Lundins Öppna workshop IRL ”Ramar och Kramar och allt däremellan” med populära och kloka föreläsaren, trendspanaren och inspiratören Göran Adlén läs mer här!

Medverkande
Anders Lundin är specialiserad inom kommunikation i alla dess former. Med gedigen erfarenhet från lagidrott, näringsliv och skola har han kompetens att få med hela organisationen och få dem att gå åt samma håll. Men han vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen och att med rätt kombination skapas hållbar framgång!

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards