Organisk intelligens

Datum 18 september, 2023
Tid 12.00-12.40
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Föreläsningen är ett smakprov ur Andreas Ekströms nya föreläsning heter ”Organisk intelligens” och tar upp sådant som vilka frågor vi bör ställa i dag för att fatta rätt beslut i morgon? Hur ska vi förstå människans plats i den artificiella intelligensens revolution?

Under smakprovs-webinariet tar Andreas kortfattat upp tankar kring vem som ska bestämma, vem som ska bli rik, vem som ska ha kapacitet att styra redskapen, vem som förfoga över slutresultaten.”Organisk intelligens” är en överväldigande föreläsning – men den är också handfast och framåtblickande. Enorma möjligheter uppenbarar sig precis just nu: för att bygga nya affärer, nya sociala samspel och det internet vi verkligen vill ha. ”Organisk intelligens” är en samtidsanalys och en appell för digital demokratisering. Den är ett stöd för den som vill nyansera diskussionen, och med tålamod och precision fatta rätt beslut. Och allra mest: för den som vill ta sig an det nya inte med rädsla – utan med upplyst arbetsvilja och entusiasm.

Andreas Ekström har sedan starten 2009 gjort fler än tusen föreläsningar, författarbesök och seminarier kring den digitala revolutionen och är mycket uppskattad för sitt sätt att med pedagogisk tydlighet och utmanande frågor få publiken att omvärdera sitt nätbeteende. Andreas Ekström har nått en internationell publik genom TED.com, där en av hans föreläsningar visats nära två miljoner gånger. Han är författare till nio böcker.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB