Organisk intelligens

Datum 18 september, 2023
Tid 12.00-12.40
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Föreläsningen är ett smakprov ur Andreas Ekströms nya föreläsning heter ”Organisk intelligens” och tar upp sådant som vilka frågor vi bör ställa i dag för att fatta rätt beslut i morgon? Hur ska vi förstå människans plats i den artificiella intelligensens revolution?

Under smakprovs-webinariet tar Andreas kortfattat upp tankar kring vem som ska bestämma, vem som ska bli rik, vem som ska ha kapacitet att styra redskapen, vem som förfoga över slutresultaten.”Organisk intelligens” är en överväldigande föreläsning – men den är också handfast och framåtblickande. Enorma möjligheter uppenbarar sig precis just nu: för att bygga nya affärer, nya sociala samspel och det internet vi verkligen vill ha. ”Organisk intelligens” är en samtidsanalys och en appell för digital demokratisering. Den är ett stöd för den som vill nyansera diskussionen, och med tålamod och precision fatta rätt beslut. Och allra mest: för den som vill ta sig an det nya inte med rädsla – utan med upplyst arbetsvilja och entusiasm.

Andreas Ekström har sedan starten 2009 gjort fler än tusen föreläsningar, författarbesök och seminarier kring den digitala revolutionen och är mycket uppskattad för sitt sätt att med pedagogisk tydlighet och utmanande frågor få publiken att omvärdera sitt nätbeteende. Andreas Ekström har nått en internationell publik genom TED.com, där en av hans föreläsningar visats nära två miljoner gånger. Han är författare till nio böcker.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision