Intresseanmälan

Andreas Ekström Författare & journalist

Framtid, omvärld och den digitala revolutionen

Andreas Ekström talar inspirerande och intresseväckande om framtiden utan att missa det positiva eller vara rädd för det negativa – här finns stora möjligheter och potentiella hot, och bara den som klarsynt ser bådadera kan orientera sig rätt. Hur ska vi förstå den revolution vi lever mitt i, just nu? Andreas är aldrig ute efter att ge perfekta svar, men däremot alltid på jakt efter den mest spännande frågan.

Presentation

Andreas Ekström är mycket uppskattad för sitt sätt att, med pedagogisk, entusiasmerande och tydlighet, få publiken att reflektera över sitt nätbeteende.

Hans just nu mest populära föreläsning, Sju sätt att äga världen, beskriver digitaliseringens största utmaningar och konfliktområden. Andreas Ekström visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

2018 släpptes Andreas unisont kritikerhyllade bok ”Att hitta”. Kopplat till boken har Andreas skapat en helt ny föreläsning – fortfarande runt digitala teman, men den här gången personligt, på en helt ny nivå, inte bara ramar Andreas in vår digitala framtid – han berättar också om sin kamp för överlevnad, en kamp han ska vinna just genom att hitta, på ett alldeles speciellt sätt.

Andreas Ekström håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen – men pratar sällan om teknik. Hans perspektiv är samhället och människorna i det.

Andreas Ekström har de senaste åren besökt över tjugo länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Han är ett givet val för den som vill nå bortom inspiration, och verkligen starta processer hos dem som lyssnar. Hans TED talk har nått en miljonpublik, och han har de senaste åren besökt över tjugo länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Han arbetar också vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt, som moderator och programledare. Han har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen.

Hösten 2018 fick han det högsta betyget någonsin på Webbdagarna. Han är högst rankad av totalt 313 anlitade talare under de sju år evenemanget har funnits.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB