Intresseanmälan

Andreas Ekström Författare & journalist

Framtid, omvärld och den digitala revolutionen

Andreas Ekström är en glimrande pedagog och en skarp retoriker som är mycket uppskattad för sitt sätt att få publiken att reflektera över sitt nätbeteende.

Hans föreläsning ”Sju sätt att äga världen” har framförts i över tjugo länder, och beskriver digitaliseringens största utmaningar och konfliktområden för det nya decenniet.

Presentation

Andreas Ekström visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

Men just nu är Andreas allra mest angelägen om att få tala under rubriken ”The Power of &”, eller ”Kraften i både och” på svenska – en föreläsning som på en gång är både filosofisk och agitatorisk. Ett försvar för humanioran i tekniken, men också för tekniken i humanioran. Världen har blivit polariserad, eller till och med bipolär – detta måste vi göra något åt. Och processen startar online, menar Andreas. Det är ju där samhället byggs.

Andreas Ekström – till vardags prisbelönt journalist och författare med åtta böcker bakom sig – är ett givet val för den som vill nå bortom inspiration, och verkligen starta processer hos dem som lyssnar. Hans TED talk har nått en miljonpublik, och han har de senaste åren arbetat i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Han arbetar också vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt, som moderator och programledare.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium