Ta steget till att bli en hållbar och livskraftig organisation

Datum 19 januari, 2023
Tid Kll 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams.

Vill ni …

 • Bli en hållbar och livskraftig organisation?
 • Skapa en god arbetsmiljö för chef och medarbetare?
 • Frigöra tid, energi och kraft?
 • Skapa en tydligare ledningsstyrning som stöder framtida arbetssätt (hybrida arbetssätt/distansarbete)?
 • Bli en attraktiv arbetsgivare?

Att ha en god arbetsmiljö för chefer och medarbetare med en tydlig ledningsstyrning som stödjer framtida arbetssätt är viktigt för att vara attraktiv som arbetsgivare. Distansarbete är tillika för de flesta en viktig del i att vara en attraktiv arbetsgivare. För att bli en hållbar och livskraftig organisation behöver vi se över vår interna kommunikation, hur vi jobbar med våra kommunikationskanaler och möteskultur. Och där är vinsterna är många. Många av de möten som äger rum i verksamheter leder sällan till önskat resultat och tar kraft och energi från de som deltar.

Detta webinarium är ett smakprov på vad vi kan göra för att hjälpa arbetsgrupper, avdelningar och organisationer att skapa hållbara och attraktiva team och därmed öka attraktionskraften som arbetsgivare. Ni kommer få exempel på upplägg som varit framgångsrika och vad kunder som testat detta upplevt för effekter.

Heléne Arvidsson har 20 års erfarenhet att driva förändring och skapa vinnande, välmående organisationer och team med hjälp av hållbar kommunikation och möteskultur. Heléne har under sina år som chef och ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium