Så skapar du vinnande och välmående organisationer

Heléne Arvidsson har 20 års erfarenhet att driva förändring och skapa vinnande, välmående organisationer och team. Först med erfarenhet från ledande befattningar inom Scandic-koncernen och sedan som konsult, föreläsare och rådgivare.

Helénes fokusområden är ledarskap, intern kommunikation, förändringsledning, arbetsmiljö, hållbar möteskultur och hållbara moderna arbetssätt där nyckeln till framgång ligger i att få kraft i den interna kommunikationen och i mötena.

Heléne kan anlitas från allt från inspirationsföreläsningar, workshops, utbildningar till strategisk rådgivning. Hennes föreläsningar innehåller lösningar på vad många upplever som utmaningar runt om på arbetsplatser och i organisationer. Hon upplevs som engagerad inspirerande, trovärdig och kunnig.

Presentation

Heléne hjälper och utbildar chefer att skapa vinnande och välmående organisationer och arbetsgrupper med hjälp av hållbar kommunikation och möteskultur.

Under de senaste tre åren har Heléne utbildat och inspirerat tusentals i sin föreläsning/utbildning i effektiva och engagerade digitala möten samt hur man i hybrida arbetssätt och distansarbete kan använda möteskulturen för att skapa tydlighet, trygghet och transparens.

Heléne har under sina år som chef och ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat. Hon var en av tre finalister i Årets framtidschef 2011 som arrangeras av Chef och vann utmärkelsen som General Manager of the Year inom Scandic-koncernen 2017.

En stor del av hennes framgång grundade sig i att hon skapade en hållbar möteskultur där vinsterna var påtagligt viktiga för både gott ledarskap och medarbetarskap. Andra vinster som uppnås genom en hållbar möteskultur är att man frigör tid, får ett tydligare ledarskap, en välmående kultur, starkare framdrift och fokus på resultat samt skapar goda förutsättningar för distansarbete.

Gemensamt för Helénes föreläsningar är hennes kunskap och passion för att bidra till att fler chefer och organisationer blir mer framgångsrika genom en stark möteskultur. Hennes föreläsningar är fylld med konkreta tips och tydliga exempel från verkligheten.

Helénes ämnen och föreläsningar passar till medelstora och stora organisationer och verksamheter och kan anpassas till olika målgrupper, oavsett offentliga verksamheter eller näringslivet. Föreläsningarna kan med fördel kompletteras med en workshop med önskad inriktning/resultat.

Exempel på teman och rubriker

 • Ett modernt ledarskap innefattar bra möten
 • Tre nycklar för att hitta kraften i våra möten
 • Effektiva och engagerande möten
 • Att leda genom möten
 • Så får du era möten att bli kulturbärare
 • Så blir ni framgångsrik i ert hybrida arbetssätt

Några ytterligare förslag

 • Morgondagens ledarskap – vikten av hållbar kommunikation och möteskultur
 • Ledarskap och kommunikation
 • Genom en god struktur och kultur skapas välmående organisationer och team
 • Distansledarskap, kommunikation och effektiva möten

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision