Upplever ni era möten viktiga och värdefulla?

I en tid där allt tycks gå snabbare och snabbare och informationsflödet ökar för varje dag är en bra möteskultur nödvändig för att kunna leda alla mot samma mål och där alla har samma värderingar samt delar en gemensam spelplan. Ineffektiva möten kostar enligt mätningar i Sverige 177 miljarder årligen.

Heléne Arvidsson är rådgivare inom ledarskap och möteskultur där hon hjälper och utbildar chefer samt organisationer att skapa en hållbar möteskultur.

Att jobba med mötet som ett strategiskt verktyg för att nå företagets mål och vision är det absolut bästa verktyget en chef och ledare har.
– Heléne Arvidsson

Hennes föreläsningar är fyllda med konkreta tips och hennes passion för bra möten framgår tydligt.

Presentation

Med digitaliseringens möjligheter har vi fått nya sätt att informera, kommunicera och arbeta. Detta har medfört att vi har skapat flexibilitet och effektivitet i våra organisationer. Distansarbete och digitala möten har fått en helt ny innebörd för de flesta av oss under våren 2020. Våra interna möten däremot som pågår dagligen har knappt förnyats sedan 70-talet, trots möjligheter med ny teknik. Att vi fortfarande har informationsmöten är en tydlig signal på att en organisations möteskultur står i tur för att uppgraderas.

Gemensamt för Helénes föreläsningar är hennes kunskap och passion för att bidra till att fler chefer och organisationer blir mer framgångsrika genom en stark möteskultur. Hon föreläser och utbildar i ledarskap, intern kommunikation, att leda på distans, social arbetsmiljö samt organisatorisk effektivitet.

Hennes föreläsningar innehåller lösningar på vad många upplever som utmaningar runt om på arbetsplatser och i organisationer. Hon upplevs som engagerad, inspirerande, trovärdig och kunnig.

Helénes ämnen och föreläsningar passar till medelstora och stora organisationer och verksamheter och kan anpassas till olika målgrupper. Passar lika bra till offentliga verksamheter som till näringslivet. Föreläsningarna kan med fördel kompletteras med en workshop med önskad inriktning/resultat.

Helene har under sina år som chef/ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat. Hon var en av tre finalister i Årets framtidschef 2011 som arrangeras av Chef och vann utmärkelsen som General Manager of the Year inom Scandic-koncernen 2017.

Missa inte 15 tips för bättre möten!>>

 

Artiklar
Heja Ledningsgruppen!>>

Exempel på teman och rubriker

Exempel på föreläsningar med Heléne Arvidsson:

 • Ett modernt ledarskap innefattar bra möten
 • Effektiva digitala möten
 • Att leda genom möten
 • Möten som kulturbärare

 

Referenser

Vi på Sida har tagit del av inspirationsföreläsning och har därefter fått möjlighet till en fördjupning i syfte att bli bättre på att hålla möten och utbildningar i rummet men också via video. Vi fick många bra tips och vi kommer att sprida den tydliga checklista vi fick vidare inom vår organisation. Helene var en duktig facilitator och mycket flexibel och lätt att arbeta med.
Annika Malmer, Swedish International Development Cooperation Agency (Sida)

Alla var uttalat mycket nöjda med din insats, både på plats och en vecka senare, och en positivt färgad dialog kring både egna och andras möten fortgår nu öppet och aktivt. Flera har dessutom ändrat sitt eget arbetssätt, vågat ifrågasätta mötesinbjudningar mm. Med hjälp av den grunden samt de spelregler vi tog fram med dig går enheten vidare under hösten med förankring och fördjupning. Vi kunde inte ha fått ett bättre resultat av tre timmars utbildning/föreläsning/workshop, så tack!

Raja Sundman, Enhetschef Arbete och Integration, Svedala Kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB