Framtidens ledarskap & den lärande organisationen

Datum 27 september, 2023
Tid 12.00-12.40
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Etablerade sätt att leda, är i några fall lite ”outdate-ade” och kan leda till ledaren/chefen upplevs som gammaldags och inte hänger med. I värsta fall att medarbetarna upplever att de klarar sig lika bra utan chef.

Begrepp som till exempel teamutveckling, laganda, Vi-känsla, social tillhörighet, etc har fått ny innebörd. Konceptuellt gäller fortfarande vissa sanningar, men vi behöver jobba med dem på ett nytt sätt.

En föreläsning där vi går igenom trenderna i ledarskapet och sätter fingret på vad vi behöver göra annorlunda. Och vad vi behöver göra nu! Underhållande med en stor skopa eftertanke.

Är du ledare eller chef missa inte detta !

Medverkande:
Anders Hedin har ett brett register som föreläsare, författare och konsult. Han är Ph.D. och Docent och började sin bana som cancerforskare. Anders var, efter forskarbanan, linjechef i stora och mindre organisationer i 18 år, med globalt ansvar i 4 år. Han har därefter jobbat som internationell konsult och föreläsare i drygt 15 år och har skrivit 9 böcker. Därmed har han en solid plattform av kunskap och erfarenhet.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium