Varför är det oetiskt att inte använda AI och ställa om till insiktsdriven verksamhet?

Datum 24 april, 2024
Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.
Louise Callenberg om omdömesodling, värderingsförflyttning och om vad som står på spel.

Föreläsningen lyfter case och etiska frågeställningar där datadelning och AI bidrar till bättre livsvillkor och hälsa samt verksamhetsutveckling, men samtidigt väcker en hel del frågor, oro och pekar på utmaningar i samhället och vår kultur för utveckling.

Hur odlar vi omdöme i våra organisationer och vilket ledarskap och kultur krävs för att lyckas implementera AI i våra verksamheter?

Medverkande
Louise Callenberg är teolog, digitaliseringstrateg och nationell rådgivare inom AI, etik och ledarskap för omställning. Grundare av Leadership ARTS och initiativet #bättredelat.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards